Connect with us
Accident în Caransebeș. 1 mort și 8 răniți, a fost activat Planul Roșu de Intervenție

Știri

Accident în Caransebeș. 1 mort și 8 răniți, a fost activat Planul Roșu de Intervenție

Un accident grav a avut loc duminică după-amiază pe DN 6, în apropierea localităţii Caransebeş, judeţul Caraş-Severin, în care au fost implicate trei autoturisme şi un microbuz.

Potrivit IGSU, 12 persoane au fost rănite, fiind necesară activarea Planului Roşu de Intervenţie. O persoană a decedat în urma acestui accident.

„La locul incidentului, salvatorii intervin cu o mașină de stingere, o descarcerare, o ambulanţă SMURD și trei ambulante SAJ”, au transmis cei de la ISU Caraş-Severin. Primele informații indică opt persoane rănite. „Din nefericire, una dintre victime care era în stop respirator a fost declarată decedata. Misiunea este în dinamică”, mai precizează ISU Caraş-Severin.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, accidentul a fost provocat de un cetățean sârb, aflat la volanul unei mașini care se deplasa dinspre Caransebeș spre Lugoj, potrivit pressalert.ro.

Tot astăzi a avut loc un grav accident și pe A3.

Traficul rutier este întrerupt duminică, în urma unui accident produs între două motociclete, pe autostrada A3, care s-a soldat cu moartea unei persoane, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe sensul către Capitală al Autostrăzii A3 Ploieşti – Bucureşti, la km 66 (Bărcăneşti, judeţul Prahova), a avut loc o coliziune între două motociclete.

În urma impactului, unul dintre conducători a decedat. Traficul rutier este întrerupt, fiind deviat pe DN1 Ploieşti – Bucureşti”, se arată în comunicat.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top