Connect with us
Accident în Dolj, în apropiere de Radovan. Cinci pompieri au fost răniți

Știri

Accident în Dolj, în apropiere de Radovan. Cinci pompieri au fost răniți

Un accident s-a produs joi pe raza localității Radovan, din județul Dolj. Șapte persoane au fost rănite, iar printre ele se numără și cinci pompieri care se îndreptau către locul de muncă.

În incidentul rutier au fost implicate o dubă și un autoturism.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, oamenii legii au fost solicitaţi să intervină joi dimineaţă, la un accident rutier petrecut pe DN 79 în apropierea localităţii Radovan şi în care au fost implicate două autovehicule.

În urma primelor cercetări, poliţiştii au stabilit că o dubă a ieşit de pe un drum comunal în drumul naţional fără să se asigure, iar un autoturism BWM care circula regulamentar a intrat în autovehicul.

În urma impactului, cele cinci persoane aflate în BMW, dar şi cei doi ocupanţi au dubei au fost răniţi uşor. Toate victimele au fost transportate la spital.

Cele cinci persoane aflate în BMW sunt pompieri, iar în momentul producerii evenimentului se deplasau la serviciu.

Prahova: Accident în Albești-Paleologu, joi dimineața

Te-ar putea interesa și: Accident în București în zona Drumul Taberei

Accident rutier grav pe Bulevardul Drumul Taberei, din București. Două mașini s-au ciocnit, ieri, la orele prânzului, la intersecția cu strada Sibiu, informează Brigada Rutieră a Capitalei.

Unul dintre ocupanții autoturismelor a fost rănit. În urma accidentului, polițiștii rutieri au deviat traficul pe cele trei benzi de circulație de pe bulevardul Drumul Taberei.

Troleibuzele circula normal.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top