Connect with us
Accident în Sâncrăieni, Harghita! A fost activat planul roșu de intervenție

Știri

Accident în Sâncrăieni, Harghita! A fost activat planul roșu de intervenție

Accident deosebit de grav în Sâncrăieni, Harghita, pe 4 iunie 2018. Un autoturism a intrat într-un microbuz în care se aflau 20 de persoane. Șoferul autoturismului a murit pe loc, iar soția sa a rămas încarcerată. Planul roșu de intervenție a fost activat imediat.

Femeia care a rămas încarcerată într-o maşină implicată, luni, într-un accident de circulaţie pe DN 12 la Sâncrăieni a decedat, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Harghita.

„Astăzi la 13.31, ISU Harghita. Un microbuz cu persoane și un autoturism s-au ciocnit în Sâncrăieni, Harghita. A fost activat planul roșu de intervenție. Din informații, conducătorul autorturismului a decedat, soția a rămas încarcerată. Alina Ciubotariu,

Alți șapte răniți sunt în curs de evaluare medicată”, a declarat Alina Ciubotariu, purtătorul de cuvânt ISU Harghita pentru digi24.ro.

La fața locului au fost mobilizate următoarele resurse: 1 autospecială pentru victime multiple.

1 ambulanță SMURD, 3 ambulanșe SAJ, 1 descarcerare grea cu spital mobil, 1 autospecială complexă de stingere cu modul de prim ajutor.

În urma activării Planului Roșu, au mai fost alertate încă 4 echipaje de prim ajutor SMURD și Elicopterul SMURD.

 

Te-ar putea interesa și: Brașov: Accident în Lunca Câlnicului – O persoană a murit

Un grav accident a avut loc la ieșirea din localitatea Lunca Câlnicului, din județul Brașov, unde un tren a lovit un tractor.

O persoană a murit şi alta este rănită, după ce un tren a lovit un tractor la ieşirea din Lunca Câlnicului spre Chichiş, potrivit unui comunicat al ISU Braşov.

Persoana decedată avea leziuni incompatibile cu viaţa, iar cea de-a doua victimă este conştientă, prezintă traumatisme uşoare, excoriaţii şi a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă, informează ISU Braşov, precizând că intervine în cazul acestui accident.

„În jurul orei 16.10, un tractor ce circula pe un drum agricol care face legătura între localitatea Lunca Câlnicului şi terenurile agricole din vecinătatea localităţii, la trecerea peste calea ferată, semnalizată cu indicatoare rutiere (fără barieră sau semnale luminoase) magistrala CFR 400, km 17+900 m., a fost surprins şi accidentat de trenul IR 1645, care circula în direcţia Sfântu Gheorghe.

În urma accidentului, conducătorul auto al tractorului, un bărbat de aproximativ 31 ani, din localitatea Lunca Câlnicului, a decedat, iar un alt bărbat, de aproximativ 27 ani, din aceeaşi localitate, pasager în tractor, a fost rănit şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, informează IPJ Braşov.

Potrivit sursei citate, conductorul trenului a fost testat şi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

S-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, mai relevă IPJ Braşov.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top