Connect with us
Accident în Valea Călugărească, pe 27 august. Cinci victime, două dintre ele sunt rănite grav

Știri

Accident în Valea Călugărească, pe 27 august. Cinci victime, două dintre ele sunt rănite grav

Accident grav pe 27 august în localitatea Valea Călugărească, județul Prahova. Cinci persoane au fost rănite, dintre care două sunt rănite grav.

Incidentul s-a petrecut luni pe DN 1B, pe raza localităţii Valea Călugărească, în zonă traficul desfăşurându-se pe un singur fir, alternativ, pe sensul Buzău-Ploieşti, potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova.

Conform sursei menţionate, în accident au fost implicate două autoturisme şi un autotren, iar pentru salvarea victimelor s-a intervenit cu două autospeciale pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

Cinci persoane au fost transportate la spital, respectiv patru adulţi şi un minor, dintre care două în stare gravă.

„Traficul rutier este îngreunat pe DN 1B Ploieşti-Albeşti-Paleologu, la kilometrul 19, pe raza localităţii Valea Călugărească. (…) Circulaţia se desfăşoară pe un fir alternativ, pe sensul Buzău către Ploieşti”, a anunţat Centrul INFOTRAFIC al Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Accident grav în localitatea Budăi, Iași. 10 persoane implicate

Tot luni, a avut loc un alt accident grav în județul Iași, în dreptul localității Budăi.

Accident grav pe DE 583, la intrarea în orașul Podul Iloaiei, dinspre localitatea Budăi. Mai multe persoane au nevoie de îngrijiri medicale după ce vehiculele în care se aflau au fost implicate, luni dimineaţă, într-un accident.

Citește și: Accident în 2 Mai: Patru oameni au fost răniți

Potrivit reprezentanţilor SMURD Iaşi, în accidentul rutier au fost implicate un microbuz şi un autoturism.

„S-au anunţat şapte victime, dintre care una încarcerată. La faţa locului au fost dirijate echipaje de Terapie Intensivă Mobilă, echipaj de prim ajutor şi ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă”, a declarat pentru AGERPRES coordonatorul UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu.

Microbuzul care transporta muncitori a lovit o maşină care se deplasa în faţa sa şi care ar fi redus viteza. În urma impactului, microbuzul a ajuns pe contrasens şi apoi într-un şanţ.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top