Connect with us
Accident INCREDIBIL pe un drum judeţean! Vântul PUTERNIC i-a adus sfârşitul

Știri

Accident INCREDIBIL pe un drum judeţean! Vântul PUTERNIC i-a adus sfârşitul

În urma accidentului, biciclistul a decedat, iar şoferului i-a fost întormit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Un biciclist a fost împins de vântul puternic în faţa unei maşini care circula regulamentar pe DJ 692, la ieşire din localitatea Variaş, judeţul Timiş.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, Ionuţ Sârbu, a declarat că un accident rutier a avut loc, marţi, pe DJ 692, la ieşire din localitatea Variaş din judeţul Timiş, înspre localitatea Periam.

Pe numele şoferului a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă

Citeşte şi VREMEA rea face primele victime! Maşini distruse şi mii de case fără CURENT

Un bărbat de 53 de ani a condus un autoturism pe DJ 692, iar la un moment dat s-a angajat în depăşirea unui biciclist care se deplasa în acelaşi sens de mers, iar din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, respectiv vânt, biciclistul a pătruns în faţa autoturismului, fiind surprins şi acroşat de către acesta. Biciclistul a decedat în urma accidentului”, a declarat Ionuţ Sârbu.

Potrivit sursei citate, în cauză poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Citeşte şi VREMEA de Crăciun şi Revelion. Anunţul făcut de meteorologi

Accidentul are loc la aproximativ o lună după ce vestul țării a fost lovit de o furtună puternică. În timpul furtunii din 17 septembrie, în Timişoara au fost doborâţi cel puţin 3.500 de arbori şi zeci de acoperişuri au fost distruse. În doar un sfert de oră, doi oameni au murit şi mulţi alţii au fost răniţi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top