Connect with us
Accident pe DN1, în Brașov. Cine este victima care a decedat

Știri

Accident pe DN1, în Brașov. Cine este victima care a decedat

O persoană şi-a pierdut viaţa, iar alta este rănită, în urma unui accident rutier produs joi dimineaţă pe DN 1 (E68) Braşov – Sibiu, în judeţul Braşov. La această oră, traficul este blocat în zona localităţii Beclean.

Potrivit reprezentanţilor ISU Braşov, accidentul a avut loc între localităţile Dridif şi Beclean. Acolo, două autoturisme s-au ciocnit frontal.

În urma impactului, o persoană şi-a pierdut viaţa, iar alta a fost rănită. Reprezentanţii ISU au declarat că persoana decedată era încarcerată.

La fata locului s-au deplasat un echipaj de descărcare, unul de stins incendii cu apă şi spumă, două echipaje SMURD şi o maşină de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Conform Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, la această oră circulaţia este oprită pe ambele sensuri la kilometrul 240, în zona localităţii braşovene Beclean, scrie News.ro.

Te-ar putea interesa și Argeș: Accident în Schitu Golești. Doi tineri au murit, altul este grav rănit

Un grav accident a avut loc în localitatea Schitu Golești din Argeș, în noaptea de miercuri spre joi. Doi tineri și-au pierdut viața, iar altul este grav rănit, după ce un autoturism a intrat în coliziune cu un autobuz fără pasageri.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, accidentul s-a produs pe DN 73, la faţa locului intervenind o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD şi două ambulanţe. Pompierii au descarcerat trei tineri din autoturism, unul dintre ei fără funcţii vitale.

„Doi dintre tineri au fost preluaţi de ambulanţe, cu semne vitale, dar în stare gravă, iar unul este decedat”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, căpitanul Mădălina Epure.

Din primele informaţii comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş, un autoturism care circula din direcţia Piteşti către Câmpulung Muscel a lovit partea din spate a unui autobuz în care nu se aflau pasageri. În urma accidentului, traficul rutier pe DN 73 a fost întrerupt până la finalizarea intervenţiei echipelor de salvare şi a cercetării la faţa locului.

Ulterior, unul dintre tinerii care se afla în stare gravă a decedat în ambulanță. Se pare că șoferul care a provocat acest accident nu deținea permis de conducere.

Citește și Accident cu un camion încărcat cu 27 de tone de acid sulfuric pe DN15, între Toplița și Borsec

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top