Connect with us
Accident pe DN1. Sunt mai multe victime printre care și un minor

Știri

Accident pe DN1. Sunt mai multe victime printre care și un minor

Un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme s-a produs, vineri după-amiază, pe DN 1, în zona oraşului prahovean Băicoi, patru persoane, între care un minor, fiind rănite. Traficul pe DN 1 nu a fost afectat în urma accidentului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al poliţiei judeţene Prahova, Raluca Brezeanu, accidentul rutier s-a produs în apropierea oraşului Băicoi, la câţiva kilometri de Ploieşti, în condiţii care nu au fost stabilite încă, scrie news.ro.

Purtătorul de cuvânt a ISU Prahova, Raluca Vasiloae a declarat că în accident au fost implicate trei autoturisme în care se aflau opt persoane, patru dintre ocupanţi au fost răniţi.

Accident pe DN1, printre victime se află și un copil

Este vorba despre două femei cu vârste de 41 şi 44 de ani, care au suferit traumatisme în zona capului şi a coloanei cervicale, despre un bărbat de 36 de ani care are un traumatism cranio-cerebral şi despre un tânăr de 17 ani care are o contuzie la gamba dreaptă. Toţi patru au fost duşi cu ambulanţele la spital.

Printre ceilalţi patru ocupanţi din autovehiculele implicate în accident se numără şi un copil de trei ani, care nu are leziuni vizibile şi nici nu a fost preluat de echipajele medicale pentru a fi transportat la spital pentru investigaţii medicale suplimentare, întrucât aparţinătorii au semnat că refuză acest lucru.

Un alt accident mortal a avut loc astăzi în Buzău. Prim-vicepreşedintele Partidului Reformator, Gheorghe Mirică, de 71 de ani, fost consilier prezidenţial, grav rănit vineri dimineaţă în urma accidentului rutier petrecut pe DN 1 B, pe raza localităţii buzoiene Istriţa de Jos, a murit în urma unui stop cardio-respirator la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Buzău.

Care este dinamica accidentului

„Victima a ajuns în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgenţe, a făcut stop cardio-respirator, am încercat să-l resuscităm, dar a decedat”, a declarat pentru AGERPRES medicul de gardă, dr. Rouhi Hanna.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, agentul şef Mihai Drăghiciu, a declarat pentru AGERPRES că „un autoturism a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autotren, iar în urma impactului, şoferul care era singur în autoturism a fost rănit grav, aflându-se în comă”.

Citește și Accident grav în Ungaria. Trei români implicați, un TIR şi o camionetă s-au ciocnit

Circulaţia rutieră a fost blocată vineri dimineaţă pe DN 1B Buzău-Mizil, la kilometrul 22, în urma unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autotren, a informat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, în urma evenimentului o persoană a fost grav rănită.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top