Connect with us

Știri

Accident rutier grav în judeţul Vrancea! Patru persoane au decedat, printre care un copil de 15 ani

Patru persoane au decedat în urma accidentului rutier produs duminică la Haret, pentru care autorităţile au activat planul roşu de intervenţie, printre care şi un copil de 15 ani împreună cu părinţii lui, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.

În urma accidentului rutier au rezultat în total şase victime.

„Patru victime au decedat, printre care şi copilul aflat iniţial în şoc cardio-respirator. Alte două victime au fost preluate de SMURD şi transportate la spital”, a anunţat ISU Vrancea.

La faţa locului au intervenit Detaşamentul de Pompieri Focşani cu modulul SMURD, Secţia de Pompieri Adjud cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, Staţia de Pompieri Panciu cu o ambulanţă SMURD. Un elicopter SMURD de la Galaţi s-a deplasat la locul accidentului pentru a prelua copilul, dar acesta a murit între timp.

Copilul şi părinţii decedaţi călătoreau într-o maşină înmatriculată în judeţul Constanţa, din care a supravieţuit un al patrulea pasager, un tânăr în vârstă de 20 de ani, care a fost transportat la CPU Adjud. Din cealaltă maşină implicată în accident, înmatriculată în judeţul Bacău, şoferul a decedat iar o pasageră a fost transportată la UPU Focşani.

Potrivit ISU Vrancea, planul roşu de intervenţie a încetat, iar traficul în zonă se desfăşoară alternativ, pe un singur sens.

UPDATE ORA 16.37 Vrancea: Planul roşu de intervenţie activat după accidentul de la Haret

Autorităţile din judeţul Vrancea au activat planul roşu de intervenţie în cazul accidentului rutier petrecut duminică după amiază pe E85 în localitatea Haret, în urma căruia au rezultat opt victime, dintre care două au decedat, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.

„Din primele informaţii, se pare că două victime au decedat, iar o a treia se află în şoc cardio-respirator. La nivelul judeţului Vrancea a fost declanşat Planul roşu de intervenţie începând cu ora 16,00 urmare a accidentului”, informează ISU Vrancea.

La faţa locului intervin Detaşamentul de Pompieri Focşani cu modulul SMURD, Secţia de Pompieri Adjud cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD şi Staţia de Pompieri Panciu cu o ambulanţă SMURD.

Este aşteptat şi un elicopter SMURD pentru a prelua victimele.

Știre inițială:

ORA 16.31 Un grav accident rutier, soldat cu moartea a două persoane, s-a produs duminică pe DN2 (E85) Focşani – Adjud.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul s-a produs pe DN2 (E85) Focşani – Adjud, la kilometrul 210+500 de metri, în zona localităţii Haret, unde două autoturisme s-au lovit frontal.

În urma impactului, două persoane au decedat, iar alte patru au suferit leziuni grave.

Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top