Connect with us
Accident sinistru în Constanţa. Cine sunt victimele cumplitului eveniment

Știri

Accident sinistru în Constanţa. Cine sunt victimele cumplitului eveniment

Tragedie cumplită în Constanţa. O familie a fost spulberată pe trecerea de pietoni, pe o stradă din Constanța. Victimele au fost aruncate zeci de metri.

Potrivit ultimelor informații, în accident au fost implicate patru persoane: un bărbat, copilului acestuia, în vârstă de 2 ani, bunica acestuia, precum și o altă femeie, 40 de ani.

Toate persoanele se aflau în acel moment pe trecere de pietoni.

Tatăl copilului și bunica sunt în stare gravă. Bunica are dublă fractură la picioare.

În urma accidentului, femeia de 40 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral

Aceasta a fost transportată conștientă la spital.

În ciuda eforturilor depuse de echipajele de intervenție, copilul nu a putut fi salvat. Medicii s-au luptat minute în șir pentru a-l resuscita.

Vinovat de producerea accidentului este un tânăr de 22 de ani, care nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Accidentul s-a petrecut luni seară, pe Șoseaua Mangaliei, unde tatăl, mama și un copil de un an au fost loviți puternic de un autoturism care circula cu viteză.

Copilul este în stare gravă, el intrând în stop cardio-respirator.

Unul dintre părinți este inconștient, celalalt conștient. Ambii au fost transportați la spital.

Citeşte şi Meteorologii anunță ger năprasnic și ninsori abundente. Ce se întâmplă cu vremea

Meteorologii anunţă că un val de aer polar va lovi România. Temperaturile vor scădea mult sub zero grade, iar viscolul va face ravagii.

De mai bine de 48 de ore ninge fară încetare în zona Rânca. Circulaţia rutieră este paralizată din pricina viscolului puternic, iar utilajele de deszăpezire au întâmpinat mari probleme în timpul procesului de deszăpezire.

Drumarii de la Târgu Jiu a un acţionat încontinuu cu 6 utilaje şi o turbofreză şi au împrăştiat peste 40 de tone de materiale antiderapnte. Chiar şi aşa, şoselele au fost impracticabile.

Însă nu doar în Rânca este vreme severă

Vântul puternic a oprit ciruclaţia pe Dunăre în zona Caraș- Severin, unde vântul a suflat cu putere, cu viteze ce au depăşit chiar şi 100 de km pe oră.

Meteorologii avertizează însă că gerul de abia acum începe.

“Vremea va intra într-un poces de răcire, răcirea va fi mai accentuată, deci răcirea se va resimţii mai accentuat spre sf acestei săptămâni, acestea sunt semnalele de care dispunem în acest moment şi într-adevăr un val de aer rece de origini polare dinspre latitu din nordice va coborî spre partea de sud-sud est a continetului”, a declarat Oana Catrina, meteorolog ANM.

Vremea nu dă semne că se va îmbunătăţi prea curând.

“Vom discuta de valori de temeperatură mai coborâte de cât cele climatologic specifice perioadei în care ne aflăm şi pe parcursul nopţilor cu siguranţă se va instala gerul, în special în jumătatea de nord a teritoriului”, a mai spus meteorologul de serviciu.

Citește și Prognoza meteo pentru următoarele zile. Se anunţă ninsori şi vânt puternic

Luni o să ningă în Muntenia dar şi la deal şi la munte, va fi lapoviţă în Oltenia şi pe arii restrânse în Dobrogea, iar în Banat şi Crișana va ploua.

Maximele vor fi între minus 3 grade în estul Transilvaniei şi 7 grade în Dealurile de Vest.

În Dobrogea şi Bărăgan norii vor fi numeroşi şi aşteptam ploi şi lapoviţa şi vântul se va înteţi. E posibil să apară poleiul şi temperaturile scad chiar şi cu 6 grad faţă de ieri în zona Călăraşi.

Scad temperaturile şi în Moldova sudică şi în nordul Munteniei. Norii persistă şi vor aduce precipitaţii slabe: ninsori în zonele mai înalte şi lapoviţa la câmpie. Vântul va avea unele rabfuniri şi după prânz vor fi cel mult 2 grade Celsius.

În nordul Moldovei şi în Bucovina se anunţă o zi urâtă cu mulţi nori însă nu sunt anunţate precipitaţii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top