Connect with us
Aceste uleiuri trebuie sa faca parte din ritualul tau de frumusete

Știri

Aceste uleiuri trebuie sa faca parte din ritualul tau de frumusete

Toate aceste uleiuri esentiale au un rol foarte important in ingrijirea pielii si a parului. Iata de ce trebuie sa le folosesti!

Uleiurile esentiale sunt o alternativa minunata pentru ingrijirea pielii, a parului si chiar a unghiilor. Daca vrei sa renunti la produsele cosmetice pline de ingrediente toxice, este momentul sa iti faci provizii de uleiuri esentiale! Desi actioneaza intr-un timp mai indelungat, rezultatele sunt reale si pe termen lung. In plus, pielea ta nu va avea de suferit de pe urma chimicalelor.

Daca ai nevoie de un ulei intens hidratant poti opta pentru cel de marula. Aceasta planta creste in Africa de Sud si are numeroase beneficii pentru pielea uscata. Este foarte bogata in acizi grasi, iar dermatologii spun ca reprezinta remediul perfect pentru persoanele care se confrunta cu pielea descuamata si aspra. Partea buna este ca nu iti va lasa urma grase pe corp.

ACUM POTI SCAPA DE COSURI CU ADEVARAT, FOLOSIND ACEST TRATAMENT!

Te confrunti cu pete rosii si iritatii? Uleiul din arbore de ceai este cel mai indicat pentru tine. Studiile arata ca acesta este un ingredient la fel de eficient precum benzoyl peroxide (foarte des intalnit in produsele cosmetice care promit sa elimine cosurile si punctele negre). Uleiurile precum cel de abore de ceai sau cel de peppermint calmeaza inflamatiile pielii si hidrateaza usor.

Ai auzit de aurul lichid? Mai exact este vorba despre uleiul de argan. Este unul dintre cele mai pretioase uleiuri esentiale si are nuenumarate beneficii pentru piele si par. Este deseori folosit in mastile reperatoare pentru podoaba capilara, fiind foarte bogat in acizi grasi omega 3. Indiferent de cel tip de piele ai, acesta ulei nu poate lipsi din rutina ta zilnica. Este suficient sa iti masezi in fiecare seara tenul cu doar 2 picaturi si in cateva saptamani vei sesiza diferenta. Nu vei mai avea nevoie de nicio alta crema de fata!

Pentru pielea crapata uleiurile esentiale precum cel de mustel pot face minuni. Pe langa asta, propriEtatile antibacteriene ajuta la tratarea inflamatiilor si a iritatiilor si calmeaza tenul.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

2 Comments

2 Comments

  1. Liana Nenu

    2016-02-06T19:33:46+02:00 at 19:33

    super!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top