Connect with us

Știri

Acuzații FOARTE GRAVE pentru Iohannis și Gabriel Liiceanu: „Catralioane de terenuri și case…”

Președintele României Klaus Iohannis și scriitorul Gabriel Liiceanu sunt acuzați de corupție de către Ingrid Mocanu, fosta șefă a Direcţiei de avizare din Ministerul Justiţiei.

Anticorupție să fie, dar să știm și noi!

Implicată într-un dosar penal pe aceleași spețe ca mulți politicieni, însă alți fiind albiți cu timpul, Ingrid a răbufnit în mediul online și a pus câteva întrebări cu subînțeles.

„Domnul Liicheanu vrea Anticorupție muuultă. Evident, pentru căței, că doar nu pentru furturile de Edituri de la stat comise de el și prietenul Pleșu… alt „deontolog”.

Domnul Plicușor Ban are un dosar că a furat banii de campanie iar o autoritate a statului a făcut plângere în acest sens la parchet… dar NIMIC!

CITEȘTE ȘI: Președintele României, EXCLUS! Lovitura primită de Iohannis

Doamna Clotilde ia „purcoi” de bani de la o societate străină care încasează milioane de euro de la Statul Român că cică supraveghează cum se construiește Autostrada Bechtel – aia pentru care niște americani medaliatori au încasat MILIARDE… cu ZERO km de autostradă construiți”, a scris Ingrid Mocanu pe pagina sa de Facebook.

„Iohannis și-a îmbogățit propriul partid cu catralioarde de terenuri și case… ăia fiind catalogați organizație nazistă… și fix pe aceleași proceduri cu sute de primari care putrezesc prin pușcării pe abuz în serviciu… bonus că și-a băgat și el la teșcherea prin fals ceva căsuțe.

Prună recunoaște că „a mințit la CEDO”, adică a comis un fals intelectual”, a adăugat Ingrid.

1 Comment

1 Comment

  1. Costiniu

    2017-08-28T17:00:19+03:00 at 17:00

    Dna ingrid (cu i mic). Faceți parte din batalionul de postacii bn plătiți. Vă cred in totalitatea inversă. Drumul dvs e către Est. Drum bun. Dar ce ai cu cei ce nu vor. Și sunt ffffm.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top