Connect with us
Acuzatii intre medici in cazul mortii lui Patrick Ekeng: "Respira, avea puls"

Știri

Acuzatii intre medici in cazul mortii lui Patrick Ekeng: „Respira, avea puls”

Medicul echipei Dinamo este acuzat ca nu si-a facut treaba cum trebuie pe teren pentru a-l salva pe Patrick Ekeng. Intr-o interventie telefonica la televizor, Liviu Botaneanu a vorbit despre cum a decurs operatiunea de salvare care s-a incheiat cu moartea fotbalistului camerunez.

„Nu stiu in ce moment al interventiei nu s-a respectat protocolul (n.r.: se mira facand referire la acuzatiile pe care i le aduce Cristian Grasu, presedintele Asociatiei Serviciilor de Ambulanta din Romania). In primele 3 minute, am facut tot posibilul. Am facut primul pas si anume eliberarea cailor respiratorii superioare. I-am deblocat caile respiratorii superioare.

Jucatorul respira si avea plus. Dupa aceea a venit Ambulanta si s-a ocupat in totalitate Ambulanta de el. Situatia in care s-a produs acest incident, dupa 30 de ani de practica de prim ajutor pe terenul de sport, pot sa imi dau seama cum e un pacient. Am constatat ca el respira si avea puls”, a spus Botaneanu in direct la Romania TV.

ULTIMA ORA. Romania iese in strada dupa moartea lui Patrick Ekeng

Reactii dupa moartea lui Ekeng. FRF a amanat finala Cupei Romaniei si meciurile din acest weekend

SOCANT: Mesajul lui Patrick Ekeng de pe Whatsapp inainte sa moara

Cristian Grasu insista cu teoria sa, conform careia nu a existat o evaluare corecta imediat dupa lesinul lui Patrick Ekeng: „Ca in orice interventie medicala, totul porneste de la o evaluare, stabilirea unui diagnostic si apoi un tratament”.

Reamintim ca fotbalistul de la Dinamo a murit aseara pe terenul de fotbal, in timpul meciului. Jucatorul s-a prabusit la pamant in minutul 70. Resuscitarile ambulantierilor au fost in van.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top