Adrian Alexandrov vrea să conducă România alături de Elena Udrea. Dezvăluiri surprinzătoare

Elena Udrea se află în Costa Rica și va aduce pe lume o fetiță, care va avea dublă cetățenie. Adrian Alexandrov, iubitul acesteia, a dezvăluit planurile de viitor ale cuplului.

„Momentan ne focusăm pe naşterea fetiţei urmând să vedem unde vom face botezul şi sperăm ca vara viitoare, când să fie şi Elena în formă, să plănuim nunta.

Sper să se întâmple acestea în România. Naşterea, sincer, nu cred că se va întâmpla în România.

Sunt şanse mari să nască fetiţa în Costa Rica. Va avea dublă cetăţenie, costaricană şi română. Eu voi primi dublă cetăţenie şi Elena la fel’, a spus iubitul Elenei Udrea, la Antena 1.

Alexandrov a dezvăluit și ce nume va purta fiica sa și a Elenei Udrea.

„Este adevărat că iubita mea a recurs la inseminare in vitro, dar nu ar fi ceva aparte, pentru că noi când am fost în Grecia, doctorul la care am făcut vizitele medicale, ne-a spus că există și cupluri mai tinere care apelează la acest lucru din cauza factorilor externi.

Cred că mă prinde mult rolul de tată, de haine se va ocupa Elena, de educație eu. Relația dintre tată-fetiță este mai specială decât tată-fiu, așa mi-a spus toată lumea.

Voi fi destul de relaxat. Eva Maria ne-a părut că sună bine, plus că numele meu de familie este un nume greu. Am fost la vizita medicală cu ea, e un sentiment unic, într-o dimineață chiar am adormit cu mâna pe burtică și am simțit un șut de-ai fetiței.

Eva este activă până în clipa în care știe că trebuie să meargă la medic”, a susținut Adrian Alexandrov, în cadrul emisiunii Acces Direct.

Alexandrov se vede premier, iar pe Elena Udrea o vede președinte!

Adrian Alexandrov a mai spus că și-ar dori să rămână în România alături de mama copilului său. Mai mult decât atât, el se gândește să facă pasul către politică și spune că s-ar bucura ca iubita sa să ajungă președinte, iar el premier.

„Ne dorim să rămânem în România, atât eu, cât şi Elena, numai că ea trebuie să-şi rezolve problemele. Vedem cum o va face. (…) Mi-aş dori şi poate la un moment dat voi face pasul către scena politică.

La cât de bine o cunosc pe Elena, ce-şi propune să facă, reuşeşte. Dacă va dori să reintre pe scena politică are susţinerea mea. (…) M-aş bucura să reuşească şi să ajungă la prezidenţiale şi să câştige cursa în campania pentru prezidenţiale. (…)

Prim-ministru (i-ar plăcea să devină, n.r.), pentru că aş avea Guvernul la dispoziţie, în sensul în care m-aş implica în tot ce ţine de organizarea României”, a declarat Adrian Alexandrov.

Citește și: Ministrul Justiției, declarații despre extrădarea Elenei Udrea din Costa Rica

Sursa: Huff.ro
Data publicării: 26 iul.. 2018
Autor , în Știri
Comentarii
 1. geta , 14 ianuarie 2019 la 10:23

  auzi cucoana ce te mai crezi inca, restituie acestei tari care a reusit sa creasca un asemenea specimen toti banii pe care ti i-ai insusit pe nedrept dar pana la ultima letcaie si sa nu te ierte nimeni pana nu-i restitui si te du unde vezi cu ochii cu familia ta cu tot, asa sa ai parte de ei pe cat de usor i-ai “luat” de la cei necajiti . Sper ca in sfarsit sa inceapa sa se faca dreptate si toti cei ca tine sa plateasca cu varf si indesat ceea ce au facuti din aceasta tarisoara – hotilor care sunteti, va stiti voi

 2. Eugen , 14 ianuarie 2019 la 20:14

  Ce tupeu au uni;)))) la puscarie cu ei pe 20 ani, au supt tara asta cu sug tarfele …a

 3. Tom , 15 ianuarie 2019 la 8:53

  Au nevoie sa se ducă la un psiholog! In ce hal a ajuns țara asta ca justiția NU este in stare sa aplice o singura sentința DEFINITIVA ca altfel nevcreste barba albă! Dou indivizi care trăiesc in lux pe spinarea romanilor de buna credință și care isu plătesc taxele și impozitele la timp. Și muncesc de dimineața pana seara! Televiziunile in goana după “ senzațional” ne dau aceste filme cu “ diva” și compania de îți vine greață! Halal televiziuni !

 4. cristina , 19 ianuarie 2019 la 11:52

  atat as vrea, sa stiu cat te a costat sa cumperi copilul! Pt ca, hai sa fim seriosi, doar nu e al tau!…

1 2