Connect with us
Adrian Năstase, despre românii care au huiduit-o pe Simona Halep: „Ura începe să fie tot mai prezentă...”

Știri

Adrian Năstase, despre românii care au huiduit-o pe Simona Halep: „Ura începe să fie tot mai prezentă…”

La trei zile după ce Simona Halep a asistat pe Arena Națională la huiduirea primarului Gabriela Firewa, Adrian Năstase a vorbit pe blogul său despre ce s-a întâmplat la ceea ce ar fi trebuit să fie un eveniment fericir.

Fostul lider al Partidului Social Democrat s-a declarat dezamăgit și a vorbit despre sentimentele de bucurie ale românilor, dar și despre resentimente.

„Într-unul din volumele sale, Mircea Malita prezinta strategiile de supravietuire ale romanilor. Subtitlul este minunat – Cumintenia pamantului – desi, citit acum, titlul cartii are un umor involuntar, tinand seama de cum s-au strans banii pentru statuia lui Brancusi si cum se dau inapoi.

Intre strategiile militare, Malita mentiona parjolirea pasunilor si otravirea fantanilor. Pe termen scurt aceste masuri erau utile dar, la intoarcere, locuitorii sufereau din cauza acestor decizii.

Aceasta strategie pare ca s-a transformat acum intr-un fel de hobby national, in cadrul unui razboi romano-roman.

Citește și: Simona Halep, ironizată de Charlie Hebdo: „Fier vechi, fier vechi“

M-a impresionat negativ faptul ca, pe Arena Nationala, intr-un moment de sarbatoare, s-a huiduit. Aceste huiduieli au atins-o, indiferent de intentie, si pe Simona Halep. In loc de bucurie, ele au aratat ca nu putem depasi resentimentele nici macar in astfel de momente. Si ca ura incepe sa fie tot mai prezenta in societatea noastra.

Citește și: e i-ar fi spus Simona Halep Gabrielei Firea înainte de incidentele de pe Arena Națională

Am adaugat o fotografie cu un peste din care nu a mai ramas decat scheletul -simbol posibil al unei Romanii viitoare care poate sa sa se auto-distruga.”, a scris Adrian Năstase.

Liderul USR le-a cerut liderilor PSD să îi ceară scuze Simonei Halep

Imediat după ceremonia în care Simona Halep a primit cheia Bucureștiului, pe mai multe pagini de Facebook ale grupărilor PSD s-a speculat faptul că sportiva a fost, de fapt, cea huiduită, și nu Gabriela Firea.

Această știre falsă a fost rapid demontată, iar liderul USR le-a cerut membrilor PSD și lui Liviu Dragnea să îi ceară scuze sportivei

1 Comment

1 Comment

  1. D

    2018-06-14T21:29:42+03:00 at 21:29

    Cine a huiduit-o pe Simona Halep? Cine? Nu prea va citesc…sunteti site-ul de casa al PSD_ului? Nu v-ar fi rusine sa mintiti cu atata nesimtire…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top