Connect with us
Adrian Năstase iese la atac! Ce spune despre criza din PSD

Știri

Adrian Năstase iese la atac! Ce spune despre criza din PSD

Adrian Năstase a vorbit despre criza din PSD într-o postare de pe blogul personal. El a adus vorba și despre criza pestei porcine.

„Boboci cam puţini şi oarecum bezmetici. Toamna, de fapt, se adună nu doar copiii la şcoală ci şi crizele  în viaţa politică românească. Principiul lui Peter se verifică din nou: dificultăţile nu vin niciodată singure.

În plus, este ceea ce  vânătorii ştiu- când un animal este rănit atât vânătorii cât şi gonacii îi iau urmă”, își începe postarea fostul lider al PSD.

Fostul premier remarcă şi că „era înduioşătoare grija asociaţiilor de patru lăbuţe pentru mistreţii lui Ţiriac”.

„Acum toată lumea vrea  să  participe la  „genocidul” mistreţilor din ţara (aproximativ 140 000), pe motiv de pestă porcină”, conchide el.

Revenind la PSD, acesta crede că partidul nu face foarte bine și că are nevoie rapid de soluții.

„Cred că PSD nu face foarte bine. În evul mediu, în astfel de situaţii, se puneau lipitori. Nu cred că ar produce efecte. Sunt suficiente. În alte situaţii, celor bolnavi li se lua sânge. 

Grea decizie… Evident că ar fi nevoie  de soluţii rapide şi înţelepte.

În ceea ce mă priveşte, nu mai dau sfaturi de când l-am citit pe La Rochefoucauld – dacă cineva îţi cere un sfat este fie ca să nu-l urmeze fie ca să aibă pe cine să dea vina! Valabil şi când nu ţi se cere… Aşa încât adun mere pentru la iarnă deşi mă gândesc că şi eu călătoresc cu acest avion”, scrie fostul lider PSD.

În ultimele zile au circulat informaţii privind existenţa unei situaţii tensionate în PSD şi a unui grup care solicită  retragerea lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului şi convocarea CEx şi chiar a unui congres.

Citește și: Demisionează sau nu Liviu Dragnea din funcția de președinte al PSD? Ultimele informații din partid

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top