Connect with us

Știri

Ai decis să-ți îmbunătățești viața? Află cum se distrează femeile în 2018

Dacă nu ai nicio idee despre cum să-ți petreci timpul liber, sau nu știi cum să te distrezi atunci când simți că trebuie să schimbi ceva, pentru a te relaxa, îți sugerăm câteva idei în acest articol.

În primul rând femeile trebuie să-și petreacă timpul liber alături de persoane amuzante și distractive, care să le transmită o stare de bine, să le facă să râdă și să uite de problemele și grijile acumulate în timp. Pot merge la petreceri de karaoke, aniversări, party în pijama, la piscină sau la spa, etc.

Timpul petrecut alături de prieteni este întotdeauna plăcut, dar pentru a se asigura că planificarea petrecerii va ieși perfect pot comanda și o cameră foto pentru a face fotografii haioase, care le vor aminti în timp de momentele atât de distractive trăite alături de prieteni.

Femeile moderne se distrează uneori în cluburi de noapte. Merg cu prietenele într-un club preferat unde scapă rapid de plictiseală. După ce servesc puțină șampanie nu mai rămâne decât să se bucure de muzică și dans până dimineața. Aici pot socializa, se pot distra cu prietenii și pot savura băuturi bune, de tip cocktail, delicioase.

Femeile adoră să călătorească. Ele aleg destinații fabuloase, locuri pe care nu le-au vizitat niciodată și unde consideră că se pot distra și relaxa cu adevărat. Ele sunt interesate de marile capitale ale lumii dar și de insulele exotice cu plajele cu palmieri, cu nisip fin și alb. Atunci când au timp, câteva zile libere, se urcă în avion cu persoane dragi și pleacă în locuri deosebite din Europa, din Italia, Olanda, Spania, Islanda și altele.

Femeile preferă să meargă la cinema. Măcar o dată pe săptămână se întâlnesc în oraș pentru a merge împreună să vadă un film. Chiar și atunci când sunt foarte ocupate își fac timp pentru o ieșire de acest gen, pentru că sunt convinse de faptul că prietenia adevărată cu anumite persoane merită să fie păstrată.

Un mod deosebit de a petrece o seară cu prietenele este să meargă la teatru. Majoritatea spectacolelor sunt seara, încep în jur de ora 19, de aceea chiar și în timpul săptămânii au posibilitatea de a-și face un pic de timp pentru o piesă de teatru. Acum divertismentul la teatru este la el acasă, pentru că spectacolul de teatru live este plin de magie, te face să trăiești emoții minunate, îți transmite o energie specială pe care o simți doar acolo, doar atunci, în sala teatrului unde există actori și spectatori. Orice piesă de teatru te face să simți lucruri care poate nu le-ai mai simțit niciodată, să-ți imaginezi o poveste nouă, să trăiești momentul prezent într-un mod cu totul special, în care îți antrenezi gândirea creativă și inteligența emoțională.

Femeile se relaxează printr-o activitate care le place, de exemplu printr-un hobby. Atunci când ajung la concluzia că nu au mai făcut nimic pentru ele, decât servici și casă, ele se retrag în activități care le aduc satisfacție și care le eliberează de stres și anxietate. Fiecare face ceva ce aduce noutate în viața sa, poate fi vorba despre pictură, desen, fotografie, sport, dans, sau orice altceva. Un hobby te ajută să te simți bine, este o alegere simplă care te poate face să-și schimbi în bine viața.

Orice femeie poate fi fericită dacă vrea. Ea poate înțelege că dincolo de toate problemele, sau de ceea ce o sperie și o face să fie stresată, există o lume întreagă, frumoasă, pe care o poate descoperi zi de zi. Ea nu trebuie să trăiască pentru a demonstra ceva cuiva, pur și simplu trebuie să aibă curaj să descopere viața în alt mod, să trăiască momentul, să se bucure de timpul liber și de libertate.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top