Connect with us
Alertă generală! Un INCENDIU puternic în două spații comerciale a luat și rănit vieți! Peste 50 de pompieri și 11 autospeciale în intervenție

Știri

Alertă generală! Un INCENDIU puternic în două spații comerciale a luat și rănit vieți! Peste 50 de pompieri și 11 autospeciale în intervenție

O persoană a murit, duminică, în urma unui incendiu izbucnit la două spații comerciale din Timișoara, aproape 50 de pompieri intervenind cu 11 autospeciale pentru a stinge flăcările, conform Mediafax.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Timiș, incendiul a izbucnit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe strada Brâncoveanu, din Timișoara.

Aproximativ 40 de subofițeri și șapte ofițeri au intervenit cu 11 autospeciale de stingere cu apă și spumă la locul izbucnirii incendiului.

“Incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 3000 de metri pătrați, la două imobile spațiu comercial și construcții din termopan (tip bazar)”, arată ISU Timiș.

Pompierii au găsit o persoană decedată, în urma incendiului.

Accident groaznic! Cel puțin două persoane au murit și 11 sunt rănite, după ce un microbuz s-a răsturnat în România

Un accident infiorător s-a produs la ora 6:20 în Harghita, unde un microbuz s-a răsturnat. Conform IPJ Harghita, în autoturism se aflau 20 de persoane, dintre care 2 au decedat și cel puțin 11 sunt răniți grav.

Un microbuz cu aproximativ 20 de persoane la bord s-a lovit de un stalp si s-a rasturnat in judetul Harghita, in accident au murit doi oameni, iar mai multi au fost raniti, transmite Digi 24.

La ora redactarii acestei stiri, potrivit lui Raed Arafat, la fata locului ajunsesera mai multe echipaje, iar altele inca erau pe drum deoarece accidentul a avut loc intr-o zona departe de orase cu spitale.

Accidentul a avut loc duminica dimineata pe DN 15, intre localitatile Borsec si Tulghes.

Alina Ciubotaru, de la ISU Harghita, a declarat ca a fost declansat planul rosu de interventie. Un barbat si o femeie au fost declarati decedati iar 11 prezinta diverse traumatisme, a spus Ciubotaru.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

2 Comments

2 Comments

  1. Doru

    2017-12-10T09:08:53+02:00 at 9:08

    Titlu de tot plansu. Un microbuz sa rasturnat in Romania, stire transmisa din Franta. Reporterul nu sta unde.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top