Alexandru Arşinel este îngenuncheat de durere: „Nu pot … „

Alexandru Arşinel trece prin momente grele. Toate acestea la scurt după moartea Stelei Popescu şi a Cristinei Stamate. Alexandru Arşinel a început să plângă în direct la TV, după ce a vorbit despre primul spectacol pe care l-a susţinut fără partenera sa de scenă, Stela Popescu.

Actorul nu a putut trece peste moartea marii actriţe şi îi simte lipsa foarte tare

„A trebuit să înfrunt mult mai multe în ultimii ani şi totul a culminat cu dispariţia Stelei şi a Cristinei (Stamate n.r.). Stela a făcut parte, în mod firesc, din viaţa mea, din familie. Eram ca şoarecele cu pisica, ne mai ciondăneam. Acum câteva zile eram undeva şi tot aşteptam să vină, mă uitam după ea.

A MURIT! Grigore Lese:
A MURIT! Grigore Lese: "Dumnezeu sa-l ierte"

Mi s-a întâmplat la Valencia, în turneul ăsta scurt, am intrat să-mi fac calupul şi am spus un monolog, am făcut o ieşire falsă, m-am întors şi mi-am adus aminte ce urma să spun întodeauna: Stela Popescu, să o anunţ. Mi-am dat seama că nu o mai pot anunţa, că nu mai am cum să o prezint pe Stela. (…)

Cuplul nostru nu avea cum să reziste dacă nu ne cream noi în jurul nostru o platoşă de apărare. Au fost multe încercări de destabilizare, mai ales după Revoluţie.

Nu mă gândeam niciodată că o să trăiesc s-o văd pe Stela murind”, a spus Alexandru Arşinel la „Teo Show”.

Citeşte şi Simbolul rock’n’roll-ului a murit. Fanii sunt înmărmuriţi de durere

Familia şi prietenii sunt îngenuncheaţi de durere. Atunci când s-a stins din viață artistul avea 74 de ani. Înainte de a muri artistul a anunțat că s-a tratat de cancer în luna martie, însă boala necruțătoare l-a învins.

“Există o bucată de Johnny Hallyday în fiecare dintre noi”, se arată în declarația președintelui Emmanuel Macron. “Publicul astăzi este în lacrimi, iar întreaga țară plânge.”

Cariera lui Hallyday s-a întins pe mai mult de o jumătate de secol, umplând stadioane. Apreciat de milioane de oameni, aceștia îl considerau un „Elvis al Franței”.

“Atitudinea rock-n-roll-ului pe care a adus-o din SUA l-a făcut un idol pentru tinerii anilor ’60. Când s-au terminat zilele bune ale rock ‘n’ roll-ului, publicul ar fi putut să-l abandoneze, dar el a început o nouă viață”, scrie președintele Macron.

Cântăreața Celine Dion și-a exprimat condoleanțele pe Twitter

“Sunt foarte tristă să aflu vestea că Johnny Hallyday a murit. A fost un gigant..un adevărat simbol! Gândurile mele se îndreaptă către familia sa, către cei dragi și către milioanele de fani care l-au adorat timp de mai multe decenii. Pierderea este dureroasă, dar nu va fi niciodată uitat”, a scris artista.

Citeşte şi ALERTĂ meteo: Mai multe judeţe vor fi lovite de viscol

Administrația Națională de Meteorologie a emis, miercuri, două atenționări nowcasting de viscol valabile în orele următoare în zona de munte a județelor Buzău, Prahova, Argeș, Dâmbovița și Suceava.

Până la ora 14:00, în Buzău, Prahova, Argeș și Dâmbovița, la altitudini de peste 1.700 m, se vor semnala intensificări ale vântului care la rafală vor atinge și depăși 90-100 km/h, viscolind ninsoarea sau spulberând ninsoarea și diminuând vizibilitatea, anunță Agerpres.

Citește și: Prognoză de ultimă oră a meteorologilor: Ce temperaturi și ce fenomene vom avea în aceste zile

Până la ora 13:00, în zona de munte a județului Suceava, se vor semnala ninsori însoțite de vânt, cu viteze la rafală de peste 90…100 km/h, spulberând și viscolind zăpada, care vor determina scăderea vizibilității sub 100 m.

Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maxim 6 ore.

Citeşte şi Simbolul rock’n’roll-ului a murit. Fanii sunt înmărmuriţi de durere

Sursa: Huff.ro
Data publicării: 06 dec.. 2017
Scris de , în Știri
Comentarii