Connect with us
Ambasada SUA transmis un mesaj pentru Guvernul Grindeanu, în care îndeamnă la colaborare și continuarea luptei anticoruptie

Știri

Ambasada SUA, mesaj pentru Guvernul Grindeanu: Îndemnăm la colaborare pentru a continua lupta ţării împotriva corupţiei

Ambasada SUA a trimis un mesaj de felicitare pentru Guvernul Sorin Grindeanu. Reprezentanții misiunii diplomatice a Statelor Unite, îi îndeamnă pe reprezentanţii ramurilor executivă, legislativă şi judiciară din România, să colaboreze pentru a continua lupta ţării împotriva corupţiei.

”Ambasada Statelor Unite ale Americii felicită noul Guvern şi noul Parlament al României”, se arată într-o declaraţie a Ambasadei SUA.

Misiunea diplomatică le cere noilor miniștrii să asigure credibilitatea conducerii şi instituţiilor României. În declarația emisă, Ambasada Statelor Unite precizează că așteaptă cu mult interes colaborarea cu Guvernul Grindeanu, pentru a continua dezvoltarea parteneriatului specific dintre cele două țări.

Ambasada SUA: ”Aşteptăm cu interes să colaborăm cu prim-ministrul Sorin Grindeanu”

”Aşteptăm cu interes să colaborăm cu prim-ministrul Sorin Grindeanu şi cu membrii cabinetului său pentru a dezvolta şi mai mult Parteneriatul nostru Strategic, al cărui scop este creşterea securităţii comune, sporirea prosperităţii reciproce a naţiunilor noastre şi consolidarea instituţiilor democratice”, subliniază Ambasada SUA.

Citește și: Sorin Grindeanu, întâlnire cu miniștri pentru a discuta problemele din ministere

„De asemenea, Statele Unite susţin ferm eforturile preşedintelui Klaus Iohannis şi ale instituţiilor judiciare şi de aplicare a legii în aceste privinţe. Îi îndemnăm pe toţi reprezentanţii ramurilor executivă, legislativă şi judiciară din România să colaboreze pentru a continua lupta ţării împotriva corupţiei şi pentru a asigura credibilitatea conducerii şi instituţiilor României”, se mai arată în mesaj.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top