Connect with us
Ambulanța care fură copii, ar fi fost prinsă în București

Știri

UPDATE: Scandal din cauza presupusei ambulanțe care fură copii. Ce s-a întâmplat

Ambulanța care „fură copii” ar fi fost prinsă în această seară pe străzile capitalei. O mașină, având înscripții false și care imita perfect marcajele ambulanței din România, a fost oprită în această seară de poliție si dusă la sectia 3 de din București pentru investigații. Poliția Capitalei nu a comentat deocamdată acest caz.

Actualizare, ora 09:00 – Un scandal de proporții a avut loc noaptea trecută în Capitală. Totul a pornit din cauza presupusei ambulanțe de culoare neagră care fură copii. CITESTE AICI DESPRE CE E VORBA 

Actualizare, ora 01:21 – Martorii susțin că un polițist ar fi confirmat informația potrivit căreia ambulanța fantomă ar fi avut ca scop racolarea copiilor. Informația nu este oficială.

Actualizare, ora 01:04 – Subiectul ”Ambulanța fantomă care ar fura copii” este negat vehement de Poliția Română. Este foarte posibil ca martorii să fi înteles greșit motivul pentru care mașina a fost reținută.

Ambulanța fantomă care „fură copii”.

Martorii spun ca în ambulanță s-ar fi aflat 3 persoane printre care și un copil furat. Politiștii de la secția 3 infirmă zvonurile potrivit cărora ambulanța ar fi avut asupra ei un copil furat, dar nu reușește să explice de ce mașina avea mai multe numere de înmatriculare.

Peste 500 de oameni au fost prezenți în fața secției de poliție și peste 12 mii de oameni au urmărit o transmisiune live pe Facebook pe acest subiect. Ambulața falsă se află și acum în custodia poliției care deocamdată nu face declarații.

Martorii declară că ambulanța ar fi fost văzută în seara zilei de 3 iulie, în zona Cățelu și în această seară mașina deghizată în ambulanță a fost prinsă  în zona Gării de Nord din București.

VIDEO: Ambulanța fantomă ar racola copii în București.

Reporterii Huff.ro au contactat Poliția Capitalei, până la această oră nu avem niciun punct de vedere.

În partea din față a mașinii au fost surprinse două femei cu vârsta curpinse între 45 și 65 de ani, care în acest moment dau explicații în secția de poliție despre ambulanța fantomă.

Știre în curs de actualizare

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

5 Comments

5 Comments

  1. Fake news much?

    2018-07-05T10:24:20+03:00 at 10:24

    Dupa cum vedeti sunteti idioti. Si asta nu e zvon.
    Ambulața falsă?!? – cretinilor

  2. Daniela

    2018-07-05T08:22:17+03:00 at 8:22

    Simplul fapt ca ambulanta avea numere false este extrem de suspicios. Cine pune numere false unei ambulante , daca nu are intentii criminale? Nu o sa aflam niciodata ce a fost acolo, daca se furau copii, probabil erau pentru organe sau pedofilie, activitati care de obicei e dificil sa le faci fara obladuirea unor „sus pusi”. Se va musamaliza, iar in viitor vor fi mai atenti.

  3. Marius

    2018-07-05T03:37:28+03:00 at 3:37

    Știre falsa, prezentați faptele reale nu minciuni. Autovehiculul nu are nici o legătura cu ce se vehiculează pe Facebook oamenii au fost manipulații cu informații false.

  4. gogu

    2018-07-05T01:09:53+03:00 at 1:09

    Bai, nesimtitule, salvarea e de la spital! Au arestat un infractor de origine tiganeasca, atata tot. Si tiganii din cartier au aplaudat politia. Unul de pe Facebook cerea clickbait cu minciuni! Asa faci presa tu Huff?

    • Ioan Adi

      2018-07-05T01:17:17+03:00 at 1:17

      Buna dimineața,
      După cum puteți vedea subiectul este tratat ca zvon și nu ca certitudine. Așteptăm clarificări de la autorități.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top