Connect with us
La patru luni de la moartea lui Patrick Ekeng, un raport al legistilor scoate la iveala un amanunt ingrijorator legat de afectiunea de care ar fi suferit.

Știri

Anunt soc despre moartea lui Patrick Ekeng! Toata familia lui este in pericol

Patrick Ekeng, fotbalistul dinamovist care a murit pe teren in luna mai, la un meci cu Viitorul, ar fi suferit de o afectiune cardiaca ereditara grava, de care ar suferi si parintii sau fratii sai.

Patru luni au trecut de la moartea lui Ekeng, iar conform unor surse medicale, citate de presa centrala, fotbalistul camerunez avea inima perforata si suferea de o afectiune grava a cordului.

Cu toate acestea, urmeaza sa se mai faca si alte teste, pentru a se stabili cu certitudine de ce a murit jucatorul lui Dinamo Bucuresti.  “Patrick nu ar fi trebuit sa fie lasat sa practice sport de performanta si nici macar de placere. In plus, daca din timp ar fi facut investigatii serioase, cu siguranta urma sa fie operat pe cord”, au dezvaluit persoane de la Spitalul Floreasca, conform televiziunilor de stiri.

Citeste si: Moartea lui Ekeng: medicul de pe ambulanta a fost pus sub acuzare

Citeste si: Dumitru Dragomir, ipoteza socanta in cazul mortii lui Ekeng: „A baut…”

Medicii au recomandat familiei lui Patrick Ekeng sa isi faca analize, pentru a fi siguri ca nu vor inamplina probleme.  “Boala fotbalistului ar putea sa o aiba si fratii sau parintii sai, asa ca este obligatoriu ca ei sa mearga la doctor”, au spus surse medicale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top