Connect with us

Știri

Glovo: Aplicaţia care îți livrează orice în mai puțin de o oră a fost lansată şi în Bucureşti!

Glovo, aplicaţia care permite utilizatorilor săi să cumpere, să primească şi să trimită orice pe raza unui oraş, în mai puţin de o oră, a fost lansată şi în Bucureşti, potrivit unui comunicat al Glovo România.

-Vrei să comanzi mâncare de la restaurantul preferat?

-Vrei să îți recuperezi portofelul uitat acasă, însă nu poți pleca de la birou?

-Vrei să comanzi un buchet de flori sau un tort care să și ajungă în doar o oră la prietenul tău sărbătorit?

-Vrei să ridici un pachet însă nu te încadrezi în orarul de lucru?

-Vrei să îți aducă altcineva la ușă toate produsele de pe lista interminabilă de cumpărături?

Glovo este soluția. De acum, bucureștenii vor accesa cu ușurință orice colț al orașului fără să plece de acasă sau de la birou!

Glovo este un marketplace din care utilizatorii pot comanda orice şi pot trimite ei înşişi orice. Câteva categorii de produse care pot fi comandate precum mâncare preparată, alimente sau produse farmaceutice sunt predefinite, însă aplicaţia permite utilizatorilor să comande orice. Mai mult decât atât, utilizatorii pot trimite corespondenţa şi pachete, cu livrare rapidă, oriunde în oraş.

Glovo este un start-up care şi-a început activitatea în 2015 în Barcelona, Spania, şi care acum este prezent în peste 60 de oraşe (între care Paris, Madrid, Sao Paolo) din zece ţări de pe trei continente – Europa, America de Sud şi Africa. Prin intermediul aplicaţiei sunt livrate lunar peste un milion de comenzi, cu un timp mediu de livrare mai mic de 35 de minute.

Care sunt locațiile cu care Glovo colaborează în România

Glovo a încheiat deja parteneriate cu mai multe locaţii din Bucureşti – restaurante, florării, cofetării şi patiserii şi cu un număr mare de ‘Gloveri’, curieri care vor livra produsele în mai puţin de o oră.

Pentru a participa la decongestionarea traficului în Bucureşti şi pentru a oferi o opţiune de livrare ecologică, o parte din ‘Gloveri’ se vor deplasa pe scootere şi biciclete.

Pe măsură ce traficul congestionat devine o problemă din ce în ce mai mare la nivel mondial, creşte şi apetitul consumatorilor pentru servicii de livrare. Un studiu Tomtom din 2014 a arătat că Bucureştiul este cel mai congestionat oraş din Europa, şoferii stând în medie în trafic nouă zile pe an. Estimările pentru piaţa de servicii de livrare din România arată că aceasta se va dubla până în 2022, ajungând la 450 milioane euro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top