Connect with us
accident între ineu și bocsig

Știri

ARAD: Accident între Ineu și Bocsig, cu șapte victime

Un accident rutier grav s-a petrecut sâmbătă seara între localitățile arădene Ineu și Bocsig.

Şapte persoane au fost implicate, sâmbătă seara, într-un accident rutier care s-a produs între două autoturisme, pe drumul dintre Ineu şi Bocsig, trei victime fiind transportate la spital, au informat reprezentanţii ISU Arad.

Potrivit acestora, pompierii au intervenit la faţa locului cu un modul de descarcerare şi cinci subofiţeri, care au acţionat pentru extragerea unei victime încarcerate, ulterior aceasta fiind predată echipajului de ambulanţă şi transportată la spital.

„Accidentul a avut loc pe drumul dintre Ineu şi Bocsig, la aproximativ un kilometru de intrarea în localitatea Bocsig. În urma accidentului, trei victime, conştiente, au fost transportate la spital”, au precizat reprezentanţii ISU Arad, pentru Agerpres.

Te-ar putea interesa și: Accident grav în Harghita

Doi copii și patru adulți au fost răniți, sâmbătă, în urma unui accident rutier între două mașini produs pe DN E 578, în județul Harghita, după ce un șofer neatent a pătruns pe contrasens, din cauza că nu a fost atent în timp ce conducea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Harghita au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că accidentul dintre cele două mașini s-a produs după ce unul dintre șoferi a pătruns pe contrasens.

Acesta a avut ”alte preocupări” și ”nu a fost atent la traficul rutier”, potrivit polițiștilor.

”Un șofer de 54 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe DNE 578, pe direcția Miercurea Ciuc – Gheorgheni, având alte preocupări a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sensul opus de către un șofer de 57 de ani, din comuna Lunca Bradului, județul Mureș.

În momentul producerii accidentului, din care a rezultat rănirea a șase persoane, cu vârsta cuprinsă între 13 și 57 de ani, niciunul dintre cei implicați nu se afla sub influența alcoolului”, potrivit Poliției Harghita.

Potrivit sursei citate, între cei răniți se află și doi copii, de 13 și 15 ani. O parte dintre cei implicați în accident au fost transportați la spital.

Citește și: Accident în Ciuperceni, județul Gorj, cu mai multe victime

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top