Connect with us
Aretha Franklin s-a stins din viață la vârsta de 76 de ani

Știri

Aretha Franklin s-a stins din viață la vârsta de 76 de ani

Lumea muzicală internațională este în doliu. După o suferință grea, Aretha Frankin s-a stins din viață în urmă cu puțin timp.

Aretha Frankin, cunoscută în toată lumea ca „Regina Muzicii Soul” a plecat dintre noi la vârsta de 76 de ani, după o carieră care s-a întins pe parcursul a șase decenii. Franklin și-a început cariera muzicală în corul școlii, în copilărie, unde a cântat muzică gospel.

În martie, cântăreaţa americană Aretha Franklin şi-a anulat două concerte majore, după ce medicii i-au recomandat să se odihnească timp de cel puţin două luni.

Citește și: Ray Cooper a murit la 69 ani! Fetele de la Spice Girls în doliu

Franklin trebuia să susţină concerte în New Jersey, pe 25 martie, şi la New Orleans Jazz & Heritage Festival, la sfârşitul lunii aprilie. În anul 2010, aceasta a aflat că este bolnavă, iar de atunci numărul concertelor sale s-a redus drastic.

Ultimul recital pe care l-a susţinut Aretha Franklin a avut loc în noiembrie 2017, la gala anuală a Fundaţiei anti-SIDA înfiinţată de Elton John.

Aretha Franklin a avut o viață tumultuoasă

În 2015, artista a reușit să îl facă pe fostul președinte american Barack Obama să plângă după ce a început să cânte cea mai cunoscută piesă a sa, („You Make Me Feel Like a natural woman”), în timpul unei ceremonii care îi onora pe scriitorii de cântece Gerry Goffin și Carole King.

Despre viața personală, sunt multe lucruri de spus. Aretha Franklin a avut patru fii, iar primul dintre ei s-a născut pe când artista avea numai 12 ani. A fost căsătorită de două ori, de ultimul dintre ei divorțând în anul 1984.

De altfel, aceasta a păstrat o relație de prietenie cu acesta. „Regina muzicii soul” a fost vizitată marţi, în locuinţa ei din Detroit de către Stevie Wonder şi Glynn Turman, cel care i-a fost soţ timp de şase ani, în perioada 1978-1984.

Foto: Hepta.ro

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top