Connect with us
Artistul de muzică de petrecere Mitel Drăgulin s-a stins din viață

Știri

Artistul de muzică de petrecere Mitel Drăgulin s-a stins din viață

Fanii muzicii de petrecere sunt în stare de șoc! Cunoscutul și îndrăgitul artist de muzică de petrecere, Mitel Drăgulin, s-a stins din viață la numai 45 de ani.

La numai câteva zile de când Adrian Mititelu a făcut anunțul că artistul de muzică de petrecere a trecut printr-o operație dificilă, vestea decesului a căzut ca un trăznet pentru fani.

Citește și: Mitel Drăgulin, un cunoscut interpret de muzică de petrecere, se află în stare gravă la spital: „Dumnezeu să te aibă în pază”

Patronul Universității Craiova a făcut anunțul trist pe pagina sa de socializare:

„Din păcate, MITEL s-a stins! Mare păcat, mare tristete. A fost unul dintre ultimii rapsozi autentici cu ștaif. Îl cunosc încă din anii ’90,era un pusti ce învața meserie lângă tatăl sau, cunoscutul rapsod Lache Dragulin, și el plecat în lumea celor buni.

Sincer, cu greu îmi pot imagina vreo petrecere în lipsa lui. Cu toate astea,T araful de la Iancu Jianu , trebuie să continue, pentru Mitel, pentru brand, pentru traditie. Asa a fost din generație în generație…Dumnezeu sa te aibă în paza Mitele, vei rămâne mereu în inima noastre”, a scris Adrian Mititelu.

Violonistul ar fi suferit o infecție după o intervenție chirurgicală

Din primele informații, se pare că violonistul a fost operat recent de fiere, însă a suferit o infecție în urma intervenției, ce s-a extins cu repeziciune.

Fiul celebrului Lache Drăgulin a lăsat în urma sa o mulțime de piese foarte cunoscute.
De ceva timp, Mitel Drăgulin se afla într-o stare de sănătate extrem de gravă. „Cunoscutul rapsod de mare valoare, Mitel Dragulin, se zbate sa rămâna în viaţă după o operație foarte grea și un diagnostic crunt! Dumnezeu să te aibă în pază. Suntem cu inima și cu gândul la tine!” a transmis Adrian Mititelu, patronul Universității Craiova, în urmă cu câteva zile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top