Connect with us
atac in franta

Știri

ATAC ÎN FRANȚA – Șapte răniți, printre care trei polițiști

Un individ a atacat, ieri, mai mulţi oameni aflaţi pe bulevardul Frederic-Estebe din oraşul francez Toulouse, rănind patru persoane şi trei ofiţeri de poliţie în timp ce striga ”Allah Akbar”, relatează Daily Mail.

Individul, un bărbat de 42 de ani, în trecut probleme psihice, a început să lovească mai mulţi trecători de pe o stradă din Toulouse. Acesta a reuşit să rănească şi trei ofiţeri ai Poliţiei, înainte să fie arestat. În tot acest timp, martorii relatează că atacatorul striga ”Allahu Akbar”. Incidentul a avut loc la ora locală 16.00 (17.00  ora României).

În momentul în care a forţele de ordine încercau să-l încătuşeze, individul a opus rezistenţă şi a continuat şă strige ”Allahu Akbar”, iar ulterior a izbucnit în lacrimi.

”Vorbeam cu nişte prieteni şi el a sărit pe noi. Mi-a prins fiul şi mi-a bătut fiica, iar apoi am fugit”, a afirmat unul dintre martori.

Două persoane rănite au fost transportate la spitalul din Toulouse. Alţi trei poliţişti au suferit răni uşoare, primind îngrijiri medicale pe loc. Nu au fost raportate decese.

Poliţia franceză a anunţat că individul a fost externat dintr-un centru pentru oameni cu probleme psihiatrice în luna aprilie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top