ATENTAT TERORIST: Franta lovita de 3 ori. 216 morti si 660 de raniti

15.07.2016
ATENTAT TERORIST: Franta lovita de 3 ori. 216 morti si 660 de raniti

Atentatul terorist din Nice, Franta, de joi 14 iulie, a socat din nou lumea si ne-a aratat o Franta mai slaba si extrem de vulnerabila in fata teroristilor.

Atacata chiar de ziua nationala, Franta este din nou ingenunchiata, iar mesajul teroristilor a fost unul extrem de clar: Franta nu se poate apara de teroristi si orgoliul sau in fata ISIS si a altor organizatii a fost grav ranit.

Atentat terorist in Nice
Atentat terorist in Nice – Nisa

Atentatul terorist din NICE (LIVE), Franta a ranit peste 250 de oameni si a luat viata a cel putin 84 de persoane.

Atacul terorist a fost de aceasta data facut cu ajutorul unui camion care a intrat in multimea de oameni care sarbatorea ziua nationala a Frantei, in timpul focului de artificii. Imagini video si foto au aparut la scurt timp dupa atac si arata teroarea si ce s-a intamplat de fapt in Nice.

LIVE – Atac terorist in Nisa, Nice Paris.

Capitala Frantei, Paris, a fost atacata de teroristi de doua ori. Atentatele teroriste au luat sute de vieti.

Trei explozii si sase atacuri armate au avut loc pe 13 noiembrie, la ora 22:16, ora Romaniei, langa stadionul Stade de France.

Atentatul terorist a fost auzit in direct la TV, in acel moment in Franta era transmis un meci de fotbal carea fost imediat suspendat.

Bilantul victimelor de la atacul terorist din Paris este: 129 de morti si 352 de persoane ranite.

Charlie Hebdo – Atacul terorist asupra presei din Franta

Redactia ziarului Charlie Hebdo a fost atacata de teroristi dupa ce a publicat imagini ce au ranit comunitatea musulmana, iar raspunsul a luat 12 vieti si a ranit alte 6.

In conflictul cu teroristii inarmati, au fost ucisi si doi politisti.

Presedintele Frantei a prelungit chiar inainte cu cateva ore starea de alerta si a mentinut nivelul de securitate ridicat, deoarece serviciile secrete aveau suspiciuni ca Franta va fi din nou atacata.