Connect with us

Știri

Autostrada A2 București Constanța a fost închisă din cauza vremii

Autostrada Soarelui a fost închisă în seara de 10 ianuarie din cauza vremii și a viscolului. Circulația pe austrostrada A2, București – Constanța, a fost oprită pe ambele sensuri.

Poliţia Română informează că, din cauza avertizării cod portocaliu de viscol, s-a luat măsura închiderii autostrăzii A2 pe ambele sensuri de mers, conform news.ro.

Iniţial, autostrada A2 a fost închisă circulaţiei de la kilometrul 12 până la kilometrul 212, pe sensul Bucureşti-Constanţa.

De asemenea, Centrul Infotrafic anunţă că traficul este în continuare oprit pe autostrada A4 Ovidiu – Agigea.

Totodată, în judeţul Constanţa, au fost închise patru tronsoane de drumuri naţionale, respectiv DN3 Constanţa – Ostrov, DN38 Agigea – Negru Vodă, DN22 Ovidiu – Mihai Viteazu şi DN22C Murfatlar – Cernavodă, iar în judeţul Călăraşi – DN3 Ileana – Chiciu (limită bac) şi DN3A între Lehliu-Gară şi Drajna.

Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile din Bulgaria, autorităţile nu mai permit accesul traficului greu (vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone) dinspre România către Bulgaria, prin punctul de trecere a frontierei Giurgiu – Ruse.

Şi traficul prin punctul de trecere a frontierei Vama Veche, dinspre România către Bulgaria, a fost oprit pentru toate categoriile de autovehicule.

De asemenea, navigaţia pe Dunăre a fost suspendată, începând cu ora 12.00, pe o perioadă nedeterminată, între kilometrii fluviali 175 (Brăila) şi 1075 (Baziaş, judeţul Caraş-Severin).

Ca urmare a vântului foarte puternic, porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud – Agigea, Midia şi Mangalia au fost închise.

Știri pe aceeași temă


COD PORTOCALIU în 7 județe din România. Zeci de drumuri au fost închise. Vremea 11 ianuarie

Drumuri închise 11 ianuarie. Situația drumurilor actualizată

Autostrada A2 București Constanța a fost închisă din cauza vremii

STAREA VREMII: Cod portocaliu și cod galben de ninsori și viscol 10 și 11 ianuarie

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top