Connect with us
Banca Transilvania: sistemul de CARDURI nu functioneaza, plata POS a picat, iar bancomatele nu elibereaza numerar

Știri

EXCLUSIV Banca Transilvania: sistemul de CARDURI nu functioneaza, plata POS a picat, iar bancomatele nu elibereaza numerar

Banca Transilvania are probleme la plata cu cardul, plata la pos si retrageri numerar de la bancomate. Unii utilizatori sustin ca nici BT24 nu functioneaza.

UPDATE: in Cora si Auchan clientii sunt informati in continuare ca nu pot plati la POS cu carduri Banca Transilvania.

UPDATE: Banca Transilvania sustine ca incepand cu ora 16.30 sistemul a redevenit functional, insa unii clienti sustin ca in continuare sunt probleme.

Banca Transilvania a postat acum cateva minute un mesaj pe Facebook, in care sustine ca un upgrade neprevazut a cauzat aeasta eroare.

„Stimati clienti,
Din cauza unor activitati neprevazute de upgrade a sistemului informatic BT, momentan cardurile, bancomatele si POS-urile BT nu sunt functionale.
Persoanele care au nevoie de numerar din cont, acesta se poate obține de la oricare dintre cele peste 550 de sedii. Avand in vedere situatia, nu percepem comision de retragere, iar programul de functionare a fost prelungit, in mod exceptional, pana la ora 19.00.
Echipa tehnica se implica pentru remedierea situatiei.
Ne cerem scuze pentru neplacerile generate.
Va stam la dispoziție pentru detalii si asistenta la adresa de email: contact@btrl.ro.”

UPDATE: Sistemul IVR – robotul din call center Banca Transilvania – nu mai functioneaza. In unele unitati si agentii clientii stau la cozi pentru a putea retrage banii.

UPDATE: Un reprezentant la Bancii Transilvania a declarat pentru Huff.ro, ca exista o problema majora in sistem, insa nu este sigur cand se va solutiona aceasta problema. Acesta ne-a asigurat ca sistemul de plata cu cardul, plata la pos, retragere numerar va fi repus in functiune in cel mai scurt timp, evitand sa ne precizeze un timp clar.

UPDATE: Sistemul de plata cu cardul si retragere numerar de la Banca Transivlania, continua sa nu functioneze desi reprezentatii din agentii au sustinut ca acesta va redeveni functional in maxim 2 ore.

Pe pagina de Facebook Banca Transilvania sunt zeci de mesaje de la utilizatori care reclama faptul ca nu functioneza sistemul de plata cu cardul, BT24, practic orice plata sau operatiune cu cardul initiata de utilizatori este in acest moment indisponibila.

Banca Transivalnia a fost contactat de Huff.ro, in incercarea de a primi lamuriri insa pana la aceasta ora reprezentatii institutiei nu au raspuns.

Un reporter Huff.ro a incercat astazi sa faca o plata la POS, insa acesta a primit un mesaj de eroare. Acelasi reporter a incercat sa faca si retrageri de numerar de la mai multe bancomate Banca Transilvania, insa acestea apar „Offline”.

bt offline2

Banca Transilvania are probleme la sistemul de plata cu carduri, plata la POS si BT24

Banca Transilvania are probleme tehnice! Clientii Bancii Transilvania, care au incercat sa retraga in aceasta dimineata numerar cu cardurile emise de banca sau sa plateasca la POS-urile locale, nu au putut face acest lucru din cauza sistemului care a picat.

De altfel, nici macat plata online nu functioneaza.

Reprezentantii Bancii Transilvania spun ca aceasta problema se va remedia in aproximativ 2 ore.

Vom reveni cu amanunte!

1 Comment

1 Comment

  1. Derp t. Roll

    2016-08-19T20:27:18+03:00 at 20:27

    Probabil ca un uncompetent cu functie de conducere l-a fortat pe un it-ist palmas sa faca update la servere vineri dupa masa…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top