Connect with us
Bautura miraculoasa impotriva cancerului. Vezi cele 3 ingrediente pe care le contine!

Știri

Bautura miraculoasa impotriva cancerului. Vezi cele 3 ingrediente pe care le contine!

O bautura miraculoasa din doar trei ingrediente promite sa lupte impotriva cancerului! Iata cum este posibil!

Bautura miraculoasa, sau sucul ABC, cum ii se mai spune, este o bautura care promite sa lupte cu eficienta maxima impotriva cancerului. Ea contine doar trei ingrediente care, combinate, ofera protectie impotriva celulelor canceroase.

CITESTE SI: NU MAI ARUNCA COJILE DE PORTOCALA. VEZI CE POTI FACE CU ELE

Aceasta bautura contine sfecla rosie, morcov si mar, princialul ingredient activ fiind sfecla. Cercetarile au constatat ca aceasta contine un flavonoid numit betazyane, care inhiba dezvoltarea tumorilor si mareste cantitate de oxigen pe care o primesc celulele. Nivelul de vitamina C din acest suc este un alt factor decisiv in lupta impotriva cancerului, fiind un antioxidant foarte puternic.

Sucul de sfecla este bogat in fier, mineral care ajuta la distrugerea celulelor canceroase si ajuta celulele sanatoase sa primeasca mai mult oxigen. Totodata, previne cu eficienta bolile de rinichi, pancreas si ficat si curata sangele.

Pentru a prepara aceasta bautura trebuie sa speli bine doi morcovi, un mar mare si o sfecla rosie. Curata-le apoi de coaja si taie-le cuburi. Pune-le apoi intr-un storcator (de preferat cu presare la rece) si adauga si o cantitate mica de apa, pentru ca bautura sa nu fie foarte densa. Bea in fiecare dimineata un pahar de suc si te vei simti mult mai bine. Daca este necesar, poti consuma unul si seara, inainte de culcare.

Pe langa faptul ca acest suc combate cancerul, imbunatateste vederea, trateaza infectiile din organism cu succes, combate anemia si astmul si este un remediu eficient impotriva problemelor digestiva. Memoria va fi mult mai buna, iar tu te vei pazi de atacul de cord si accidentul vascular cerebral.

Sursa foto: natureshelp.com.au

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top