Connect with us
Bogdan a spus adevărul despre despărțirea de Hannelore de la Insula Iubirii

Știri

Bogdan a spus adevărul despre despărțirea de Hannelore de la Insula Iubirii

Bogdan, de la Insula Iubirii, a fost invitat la XNS, emisiunea prezentată de Dan Capatos unde a vorbit despre divorțul său de Hannelore.

Bogdan declarații despre divorțul de Hannelore de la Insula Iubirii

Au stabilit să salveze relația prin căsătorie. Și a zis el că dacă, în perioada căsătoriei, indiferent câți ani de căsnicie vor avea, se va menționa ceva din trecut, se vor aduce reproșurile în discuție legate de infidelitatea lui Bogdan cu o domnișoară, cea menționată și la «Insula Iubirii», atunci se vor despărți…

Evident că aceste lucruri nu s-au uitat și s-au readus în discuție. S-au certat rău și el a plecat din casa ei. La scurt timp, a cunoscut-o pe tânăra de la Târgu Mureș de care s-a îndrăgostit nebunește”, a mărturisit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, apropiata celor doi.

Dupa divorțul celor doi, Bogdan Ionescu și-a refăcut viața și la scurt timp dupa despărțirea de Hannelore s-a îndrăgostit.

”De când are o relație cu Alexandra, Bogdan merge foarte des la Târgu Mureș. E îndrăgostit până peste cap și din această cauză bate drumul Timișoara – Târgu Mureș în fiecare săptămână”, ne-a mărturisit un apropiat al fostului concurent de la “Insula Iubirii”.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top