Connect with us
Braconier filmat în timp ce ucidea o căprioară, identificat după două percheziții la domiciliu

Știri

Braconier filmat în timp ce ucidea o căprioară, identificat după două percheziții la domiciliu

Braconierul filmat când omora o căprioară, pe un fond de vânătoare din judeţul Argeş, a fost identificat, miercuri, în urma a două percheziții domiciliare pe raza comunei Bârla.

Bărbatul a fost condus pentru audieri la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ).

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Argeş, subcomisarul Mădălin Zamfir, cercetările au fost efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Costeşti.

Citește și: Salman Khan, găsit vinovat pentru BRACONAJ! Superstarul ar putea sta 6 ani la închisoare

„În această dimineaţă, în vederea identificării persoanei implicate şi a acumulării probatoriului, poliţiştii au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza comunei Bârla. În urma percheziţiilor, a fost identificat şi depistat un bărbat de 30 de ani, din comuna Bârla, bănuit de săvârşirea infracţiunii de braconaj”, a precizat reprezentantul IPJ Argeş.

Poliţiştii au început verificările în acest caz în urmă cu o zi, după apariţia unei filmări în care un braconier prinde o căprioară cu ajutorul ogarilor şi apoi o omoară.

Citește și: Braconieri, opriți cu focuri de armă pe un fond de vânătoare! Ce s-a găsit asupra lor

„În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini in care un bărbat, cu ajutorul unor câini de vânătoare, braconează un exemplar de căprior, poliţiştii s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj.

În acest moment desfăşurându-se cercetări pentru depistarea persoanei care apare în imagini şi tragerea acesteia la răspundere penală”, a precizat atunci subcomisarul Mădălin Zamfir.

Imaginile cu braconierul au apărut pe rețelele de socializare

Verificările au început după ce mai multe site-uri de ştiri din Argeş au preluat o filmare făcută, potrivit unor informaţii, pe un fond de vânătoare privat din sudul judeţului Argeş. În imagini apare un bărbat care omoară cu mâinile goale o căprioară, prinsă cu ajutorul unor ogari.

Tot miercuri, lebedele care au dispărut din centrul de Reabilitare a Animalelor Sălbatice au fost returnate Grupului Milvus de niște persoane necunoscute.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top