Connect with us
Brașov: Accident între Părău și Veneția de Jos: Un om a murit

Știri

Brașov: Accident între Părău și Veneția de Jos: Un om a murit

Un accident grav de circulație a avut loc în județul Brașov, pe drumul ce leagă localitățile Părău și Veneția de Jos.

O persoană a decedat şi alte două au fost rănite, iar traficul rutier este oprit pe DN 1S, între localităţile braşovene Părău şi Veneţia de Jos, din cauza unui accident rutier produs joi pe fondul unei depăşiri neregulamentare, potrivit Centrului Infotrafic.

În accident au fost implicate două autoturisme.

”Este vorba despre o persoană decedată, iar alte două sunt uşor politraumatizate. La faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD şi un echipaj de descarcerare de la Detaşamentul Făgăraş”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Luiza Dănilă.

Te-ar putea interesa și: Accident grav în Tulcea

Doi tineri au fost răniţi, joi dimineaţa, în urma unui accident rutier petrecut pe un drum judeţean, în apropiere de municipiul Tulcea, din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), un bărbat de 25 de ani, din municipiul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe drumul judeţean 222, dinspre localitatea Agighiol spre municipiul reşedinţă, într-o curbă, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a intrat în copacii de pe marginea drumului.

„În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto şi a unui pasager, în vârstă de 25 de ani, din Bucureşti”, a precizat reprezentanta IPJ Tulcea, Amalia Ignatencu.

Pentru scoaterea tinerilor din maşină au intervenit lucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta, iar victimele accidentului au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiul Tulcea.

„Şoferul autoturismului prezenta fisură la coloana cervicală şi a fost trimis la Bucureşti pentru investigaţii de specialitate, în timp ce al doilea tânăr nu prezenta răni grave”, a menţionat directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA), Dumitru Vâlcu.

Reprezentanţii IPJ Tulcea au mai precizat că şoferul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest.

Citește și: Hunedoara: Opt persoane, între care patru copii, victimele unui accident de circulaţie pe DN7

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top