Connect with us
Aproape 30 de oameni evacuați în urma unei explozii urmate de incendiu într-un bloc din Iași

Știri

Incendiu puternic în Perșani, Brașov la o conductă de gaz! O persoană a fost rănită

Incendiu uriaș în Perșani, Brașov. Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă, la o conductă de gaz din satul Perşani, județul Brașov, la care lucra o echipă de muncitori. Şeful echipei a suferit arsuri la brațe și față.

Incendiul se manifestă cu flacără puternică şi echipajele ISU acţionează pentru protecţia împrejurimilor, potrivit ISU Braşov.

La faţa locului a fost găsită şi o victimă, şeful echipei de muncitori care făcea lucrarea, care prezintă arsuri la nivelul memebrelor superioare și la nivelul feţei, potrivit News.ro. Colegii săi au încercat să îi acorde îngrijiri, însă bărbatul a refuzat ajutorul, precum și internarea.

La locul incendiului acţionează două echipaje cu apă şi spumă, un echipaj SMURD şi o echipă de la Distrigaz, iar gazul a fost oprit, pentru a evita o explozie.

Pe 12 noiembrie, O explozie urmată de un incendiu care se manifestă cu degajare mare de fum a izbucnit, luni dimineaţă, la Uzina Mecanică Cugir, una din cele două fabrici de armament din oraş.

Update: Explozia, urmată de incendiu, produsă luni la o fabrică de armament din Alba, soldată cu un deces, a avut loc la Fabrica de Arme Cugir şi nu la Uzina Mecanică Cugir, societate cu acelaşi specific, aşa cum iniţial a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba pe baza informaţiilor care i-au fost furnizate prin apel telefonic, au precizat reprezentanţii instituţiei.

Potrivit ISU Alba, explozia s-a produs într-un tunel de testare a muniţiei. O angajată, data iniţial dispărută, a fost găsită carbonizată.

Incendiul, care s-a manifestat cu degajare mare de fum, a fost lichidat, la intervenţie participând echipaje ale ISU Alba, Hunedoara şi Sibiu, a precizat purtătorul de cuvânt al inspectoratului, maior Tristan Fogaroşi.

Știre inițială

Pentru stingerea incendiului acţionează pompierii din trei judeţe, Alba, Hunedoara şi Sibiu.

Un echipaj de intervenţie chimică, biologică, radiologică şi nucleară (CRBN) a plecat din Sibiu pentru a interveni în sprijinul pompierilor care se luptă să stingă incendiul de la fabrica de armament din Cugir (judeţul Alba), a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Cristina Criveanu. Citește continuarea AICI.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top