Connect with us

Știri

BREAKING NEWS O femeie a fost amenințată la stația de metrou Unirii 2: „Nu scapi de mine”

Încă o femeie a fost agresată la metrou. Poliția a deschis o anchetă în urma unei plângeri înregistrate în această dimineață.

Presupusa agresoare a fost găsită în zona stației de metrou Pipera, la suprafață. A fost dusă la audieri. Femeia este din București și are 57 de ani, a spus Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

Elementele care au condus la depistarea ei au fost cele de vestimentație „și alte chestiuni pe care le-au luat în calcul colegii noștri”, a mai spus Diana Sarca.

Purtătorul de cuvânt a mai spus că între reclamantă și agresoarea sa nu a existat fizic și că femeia de 57 de ani ar fi spus ceva legat de copiii ei, care ar fi decedați.

O femeie a fost amenințată. Agresoarea a fost prinsă

A mai fost primită, prin e-mail, o plângere referitoare la o agresiune similară, iar acum se fac verificări pentru a se vedea dacă este vorba despre același tip de agresiune, comisă de aceeași persoană.

Plângerea a fost depusă de o femeie în vârstă de 42 de ani, la Poliția Metrou. Ea spune că a fost amenințată de o femeie în vârstă de 60 de ani, care i-ar fi spus „nu scapi de mine”. Incidentul s-a petrecut la stația de metrou Unirii 2.

Poliția Capitalei intervine în toate staţiile de metrou pentru protejarea persoanelor aflate în aceste locaţii şi pentru identificarea unei femei bănuite de comiterea infracţiunii de amenințare.

În această dimineață, în jurul orei 10.00, la Poliția Metrou s-a prezentat o femeie, de 42 ani, care a sesizat faptul că a fost amenințată de către o necunoscută, care prezenta următoarele semnalmente:

vârsta de 60-65 ani, aproximativ 1,60m, constituţie robustă, îmbrăcată cu mai multe haine, peste care avea o fustă dreaptă, de culoare neagră, pulover negru, lung, căciulă neagră, geantă bej și cizme negre.

Pe braț purta o haină de culoare neagră

Solicităm sprijin din partea tuturor persoanelor care pot oferi informaţii despre persoana din imaginea alaturată. Cei care o recunosc sunt rugaţi să apeleze de urgenţă prin 112 sau să se adreseze celui mai apropiat poliţist.

Toate persoanele care pot oferi informaţii despre persoana din imaginea de mai sus sunt rugate să apeleze de urgenţă prin 112 sau să se adreseze celui mai apropiat poliţist.

Citește și Accident feroviar GRAV. Mai multe persoane au rămas încarcerate, intervenție de URGENȚĂ 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top