Connect with us
BREAKING NEWS. VIDEO Un alt fotbalist moare pe terenul de fotbal, la doua zile dupa episodul Ekeng

Știri

BREAKING NEWS. VIDEO Un alt fotbalist moare pe terenul de fotbal, la doua zile dupa episodul Ekeng

O noua tragedie se produce in fotbal, dupa moartea lui Patrick Ekeng. Un alt jucator a cazut ca secerat pe teren, in timpul unui meci. Este vorba despre fotbalistul Bernardo Ribeiro.

Ribeiro evolua pentru clubul sportiv brazilian Atletico Friburguense, in tara natala. O coincidenta stranie care face legatura intre cele doua decese este varsta la care s-a stins atat Ribeiro cat si Ekeng. Si Ribeiro a murit tot pe teren la varsta de 26 de ani.

Ribeiro a fost transportat de urgenta la spital dupa ce in cadrul unui meci de ieri a cazut pe teren. Acesta nu a supravietuit, iar acum fotbalul brazilian a decretat doliul.

Reamintim ca fotbalistul camerunez Patrick Ekeng a murit vineri seara, dupa ce a cazut la pamant in timpul partidei dintre Dinamo, echipa pentru care evolua, si Viitorul Constanta. In urma mortii lui Ekeng au aparut o serie de controverse legate de ineficienta medicilor care il puteau salva.

Jucator de la Viitorul Constanta, marturisiri noi despre moartea lui Patrick Ekeng

Sora lui Ekeng arunca BOMBA! Ce SE STIA inainte sa moara dinamovistul

Reactia lui Arafat in cazul Ekeng

„Astazi am inceput o actiune de inspectie si control a DSU, impreuna cu MS, si inca la momentul acesta actiunea este in desfasurare. Mâine cred ca o sa iesim cu mai multe concluzii. Deja am informatii, dar nu vreau sa spun nimic pâna ce nu finalizeaza colegii raportul. (…) In mod normal, o ambulanta a unui serviciu privat de o anumita categorie nu are de ce sa fie alta decât a serviciului public, legea este foarte clara in acest sens.

Noi ce am verificat astazi este daca toate aspectele inclusiv cele prevazute prin autorizarea data de catre Directie Sanitara firmei respective au fost respectate. Ce pot sa spun pâna acum ca s-au gasit niste nereguli serioase, dar nu ma pronunt pâna nu am raportul final al colegilor.

Aceste nereguli inseamna ca cineva nu a respectat regulamentele si legislatia sau dupa ce a obtinut o autorizatie a modificat ceva si nu a respectat mai departe ce la momentul autorizarii a fost vizibil ca este corect”, a fost reactia lui Raed Arafat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top