Connect with us
Fostul Principe Nicolae, mărturii emoționante despre Regele Mihai

Știri

Casa Regală, decizie înainte de parastasul de 40 de zile de la moartea Regelui Mihai

Anunţul făcut de Casa Regală înainte de parastasul de 40 de zile de la moartea Regelui Mihai. Ce urmează să se întâmple astăzi şi unde va avea loc slujba de 40 de zile.

Familia regală va lua parte, sâmbătă, 13 ianuarie, la ora 12,00, la parastasul de patruzeci de zile de la trecerea la cele veşnice a regelui Mihai I al României, informează luni site-ul romaniaregala.ro.

Slujba va fi oficiată de arhiepiscopul Calinic al Argeşului şi Muscelului şi va avea loc în Vechea Catedrală Episcopală şi Regală de la Mănăstirea Curtea de Argeş.

Ulterior, va fi rostită o rugăciune la mormântul regelui Mihai, în pridvorul Noii Catedrale Arhiepiscopale şi Regale, precizează sursa citată.

Un sobor de preoţi va merge la Curtea de Argeş

Arhiepiscopul va fi însoţit de un sobor de preoţi de la Mănăstirea Curtea de Argeş şi din eparhie, având în frunte pe stareţul mănăstirii, părintele Caliopie.

Vor lua parte la slujbă maici de la Mănăstirea Pasărea şi de la Mănăstirea Ţigăneşti.

Potrivit sursei citate, toţi cei care doresc să ia parte la acest eveniment sunt bineveniţi, la rugăciunea de la mormânt având acces doar familia regală.

Regele Mihai a murit pe 5 decembrie 2017, la reşedinţa sa din Elveţia, la vârsta de 96 de ani, pe 16 decembrie fiind înmormântat în Noua Catedrală Arhiepiscopală şi Regală din Curtea de Argeş.

Citeşte şi ULTIMA ORĂ Pedofilul din Capitală este agent de Poliție. Detalii HALUCINANTE din anchetă

Pedofilul din Capitală a fost prins, potrivit unor surse din Anchetă. Bărbatul este agent la Poliția Română, mai exact agent de Poliție Rutieră și a recunoscut faptele.

”La acest moment, la sediul Poliţiei Capitalei se afla un potenţial suspect în cazul de agresiune sexuală din 05.01.2018 un bărbat de 45 de ani. Faţă de acesta se desfăşoară activităţi procedurale prevăzute de Codul de Procedură Penală. Vom reveni cu detalii când stadiul urmăririi penale o va permite”, potrivit unui comunicat al Poliției.

Bărbatul este audiat acum. Potrivit surselor, ar fi recunoscut fapte similare din 2015.

Doi fraţi – fată și băiat – de 5, respectiv 9 ani, au fost agresați sexual, vineri dimieață, într-un lift al unui bloc din Sectorul 6 al Capitalei.

Camera de supraveghere din lift a filmat agresiunea

Doi fraţi – fată și băiat – de 5, respectiv 9 ani, au fost agresați sexual, vineri dimieață, într-un lift al unui bloc din Sectorul 6 al Capitalei.

Un bărbat a fost reținut și se crede că este suspectul de pedofilie care a abuzat sexual doi copii în lift.

Individul are toate semnalementele celui de pe camerele de supraveghere și a fost dus acum la audieri la Secția Omoruri. Șeful Poliției Capitalei a fost văzut în repetate rânduri la această secție.

Camera de supraveghere din lift a filmat agresiunea

Pedofilul căutat de patru zile a fost prins de polițiști. El a fost deja audiat și, potrivit primelor informații, și-a recunoscut fapta.

Bărbatul este acuzat că a agresat doi minori într-un lift, dintr-un bloc din Capitală. Oribila întâmplare căreia i-au căzut victime cei doi fraţi a avut loc într-un bloc din Sectorul 6 al Capitalei.

Pentru că tatăl copiilor era la serviciu, iar mama internată în spital, băiatul şi fetiţa au fost lăsaţi în grija unei prietene de familie.

La un moment dat, cei mici au mers acasă, foarte aproape, să ia o pungă cu cereale. La întoarcere, au fost acostaţi de individul necunoscut, în lift.

Individul nu a avut probleme să intre în scara blocului. Blocul în care s-a produs teribilul incident nu are interfon, aşa că bărbatului i-a fost foarte uşor să intre în spatele copiilor şi, mai apoi, să-i urmărească până la lift.

Cei de la IML au confirmat că nu a avut loc un raport sexual.

Citeşte şi Pedofilul din Capitală a fost prins. Unde a fost găsit agresorul

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top