Connect with us
Căutat de 24 de ore! Au apărut primele imagini cu bărbatul care a lovit cinci mașini în București. ”E un recidivist, o persoană periculoasă”

Știri

Căutat de 24 de ore! Au apărut primele imagini cu bărbatul care a lovit cinci mașini în București. ”E un recidivist, o persoană periculoasă”

Momente de panică în București. Bărbatul, care este căuat de 24 de ore, reușește să stea ascuns, avea poliţia pe urme. El a lovit vineri cinci maşini în Capitală, rănind astfel două persoane.

Bărbatul bănuit de furt era urmărit de câţiva kilometri de polițiști, însă a reușit să scape. A profitat de traficul aglomerat, s-a strecurat printre maşini şi o vreme a reuşit să se ţină la distanţă de poliţişti.

Ministrul de interne Carmen Dan a declarat că „nu primește amănunte” despre anchete de la Poliție, însă a dat asigurări că oamenii legii își fac treaba.

”A fost dat în consemn la frontieră, posibil să fie în Capitală, să fie în România. Avem date suficiente să ştim unde se află şi în cel mai scurt timp să-l prindem. E un recidivist, o persoană periculoasă”, a declarat şeful Poliţiei Române.

Vineri, șoferul nu a oprit la semnalele poliţiştilor și, după o urnărire, a lovit 5 mașini, pe strada Alexandru Şerbănescu. El conducea o mașină de Bulgaria și avea ca pasager un prieten, și el recidivist, care a fost prins de polițiști. Șoferul însă a reușit să fugă.

Care sunt semnalmentele fugarului

„Bărbatul căutat este în vârstă de 39 de ani, cu înălțimea de aproximativ 1,60 m, corpolent, cu ten închis la culoare, păr negru,  ochi căprui, fata ovală”, sunt semnalmentele șoferului fugar care este căutat de polițiști.

Potrivit anchetatorilor, Gheorghe I. este cunoscut cu antecedente penale, fiind condamnat în trecut pentru tâlhărie și furt calificat.

Surse din rândul anchetatorilor susțin că în mașina bărbatului s-au găsit mănuși textile și dispozitivul „gură de lup” folosit de hoții din locuințe pentru a deschide încuietorile și ferestrele. Polițiștii au făcut publice imaginile din timpul urmăririi.

Citește și: Bucureşti: Două persoane au fost rănite într-un accident produs de un şofer care era urmărit de poliţişti

Prezent la ceremonia de avansare în grad a Promoției 2018 la Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, Ioan Buda, șeful Poliției Române, a precizat că suspectul a fost dat în consemn la frontieră și este doar o chestiune de timp până când va fi prins.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top