Connect with us

Știri

Cazinoul din Constanţa, înghiţit de valurile mării! Construcția ar putea fi o amintire

Celebrul Cazino din Constanţa, Acvariul şi zona de promenadă vor fi înghiţite, la propriu, de valurile mării.

Previziunile sumbre reies din calculele specialiştilor care au măsurat gradul de eroziune a ţărmului. În plus, viaţa turiştilor care vin să vadă ce a mai rămas din simbolul litoralului este pusă în pericol de deteriorarea coastei.

Locul în care s-au născut poveşti de iubire ori tragedii, în care s-au construit şi destrămat averi ar putea fi înghiţit de mare.

Structura de rezistență va fi pusă la pământ

După ce că a fost lăsat în paragină de autorităţi, celebrul Cazino din Constanţa e lovit zilnic de curenţi. În plus, în următorii ani, apa va muşca din mal încât şi structura de rezistenţă va fi pusă la pământ.

Dacă nu vor fi luate urgent măsuri, fotografiile cu simbolul Constanţei nu vor mai fi la fel. Şi acvariul de lângă Cazino este în pericol, la fel şi întreaga promenadă. Făşia de aproape de aproape 700 metri trebuie consolidată.

Întregul proiect de reabilitare şi consolidare a ţărmului este estimat la 225 de milioane de euro şi, în cel mai optimist scenariu, va fi terminat în 2020.

Citește și Aproape de miezul nopții, Gabriela Cristea a anunțat! E prima dată când Tavi Clonda a făcut asta

1 Comment

1 Comment

  1. COCUEMA

    2017-10-13T14:11:30+03:00 at 14:11

    ALTII FAC CAZINOURI DIRECT IN MARE…….NOI NU PUTEM REABILITA COASTA SI INTARI ? SA NU MAI MUSTE, VALURILE DE CURENTII MARINI?..EI NU SANT BANI ?……MAI TAIETI DIN PENSIILE SPECIALE CA ORICUM IN AFARA DE CERTURI NU VEDEM NIMIC CONSTRUCTIV …..SI AVANTAJOS PENTRU TARA..DACA VROIAM PASTILE DE RAS SAU DE PLANS,ALEGEAM DIRECT ARTISTI SI NU POLITICIENI……SA NE CONDUCA TARA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top