Connect with us
Ce au anunțat Parchetul General și SPP după ce Liviu Dragnea a spus că s-a încercat asasinarea sa

Știri

Ce au anunțat Parchetul General și SPP după ce Liviu Dragnea a spus că s-a încercat asasinarea sa

Liviu Dragnea a afirmat în emisiunea Alessandrei Stoicescu de la Antena 3 că anul trecut, în luna aprilie, a existat o tentativă de asasinare a sa.

Președintele PSD a acuzat că patru străini plătiți de „un om celebru în lume”, cazați la un hotel bucureștean, au încercat să-l asasineze.

Informațiile oferite de acesta nu sunt, însă, confirmate, nici de Parchetul General și nici de SPP.

Surse oficiale din cadrul Parchetului general au infirmat pentru G4media.ro existenţa vreunei plângeri, investigaţii şi chiar informaţii privind tentativa de asasinat asupra lui Liviu Dragnea, preşedintele Camerei Deputaţilor şi al treilea om în stat.

De asemenea, nici Serviciul de protecție și Pază nu a primit vreo sesizare în presupusa cauză. “SPP nu a fost sesizat pe niciunul dintre elementele pe care le-a precizat Liviu Dragnea în declaraţia de marţi, cu privire la ameninţare şi atentat”, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul Serviciului.

„Am avut anul trecut o tentativă, în aprilie. (…) Au venit patru străini în România, au fost cazaţi la Athenee Palace, din ceea ce mi s-a spus, şi au stat trei săptămâni aici. Mă rog, am scăpat, dar asta nu înseamnă că mi-am luat pază sau o să-mi iau pază”.

Totodată, chestionat dacă persoanele respective au ajuns în preajma sa, Dragnea a răspuns afirmativ.

Întrebat care era planul în acest caz, având în vedere că România nu este „un stat mafiot”, Dragnea a spus: „Ba da. (…) Suntem într-un stat parţial mafiot. Statul paralel este o mafie”.

De asemenea, Dragnea a precizat că s-au făcut cercetări cu privire la această tentativă. „Ştiu că s-a cercetat, mai departe nu ştiu”, a mai spus Dragnea, fiind întrebat dacă există un dosar în legătură cu acest caz.

El a mai susţinut că cei patru străini au fost plătiţi de „un om foarte celebru în lume”.

Chestionat dacă se gândeşte la Soros, Dragnea a răspuns: „Nu, nu mă gândesc la el, el se gândeşte la mine. Nu mă gândesc eu la el. (…) Dar nu ştiu dacă aici era asta”.

Citește și: Suspendare Iohannis. Dragnea: „Să vedem dacă Tăriceanu și-a schimbat opinia”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top