Connect with us
Ce au descoperit medicii SMURD la locul decesului Stelei Popescu

Știri

Ce au descoperit medicii SMURD la locul decesului Stelei Popescu

Stela Popescu a murit în data joi, 23 noiembrie 2017. Informația a fost confirmată și de viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu, dar și de reprezentanții SMURD.

„Un echipaj de-al nostru a fost la domiciliul dumneaei, în jurul orei 15.50 şi a găsit-o fără semne vitale“, a declarat doctorul Bogdan Opriţa, conform celor de la Adevărul.

Și Aurelian Bădulescu, viceprimar al municipiului București, a confirmat această informație tristă.

Vecinii au sunat la 112 pentru că actrița nu răspundea la ușă și s-au gândit că s-a întâmplat ceva rău.

Conform informațiilor disponibile până acum în presă, se pare că actrița a fost găsită fără suflare în propria locuință. Se pare că actrița nu s-ar fi simțit bine în ultimele zile. Ea urma să împlinească 82 de ani în luna decembrie.

În vară, Stela Popescu a mărturisit că suferă de diabet și era nevoită să ia niște medicamente „jumătate de oră pe zi”

Stela Popescu (n. 21 decembrie 1935, s. Slobozia-Hodorogea, Orhei, Basarabia) a fost o actriţă română de teatru, film şi televiziune. A realizat cupluri celebre alături de Ştefan Bănică şi Alexandru Arşinel. Stela Popescu, Doamna Teatrului de Revistă a reuşit să se menţină în topul celor mai iubiţi actori ai scenei româneşti timp de bine de jumătate de veac.

Care a fost cea mai tristă amintire din viața Stelei Popescu

Actrita Stela Popescu a vorbit despre copilarie, într-unul dintre ultimele sale interviuri. Si a declarat ca spune ca isi reaminteste primele zile de scoala cu tristete, din cauza saraciei de atunci, scrie news.ro.

”Eu am o amintire destul de trista din prima mea zi de scoala. Din prima mea zi la liceu, de fapt, ca, asa, din prima zi de scoala primara, eram in Basarabia, eram foarte mica, nu stiu multe lucruri.

Insa din prima zi de liceu pot sa spun, ca era imediat dupa razboi si era saracie mare si eu stateam la Brasov si ploua, si era frig, si era greu.

Iar mama, pentru ca era foarte grijulie si lucra singura, pentru ca era profesoara de lucru manual si se pricepea, a zis sa imi faca si mie o pelerina de ploaie, dar in 1944 – 1945 gasesti tu material de pelerina?

Aiurea, nu avea din ce sa faca. A gasit o foaie de cort nemteasca, patata cu ulei, o nenorocire! Si mi-a facut o pelerina cu gluga de ploaie. Eram… Nu pot sa spun ce disperata, cat eram de necajita si de trista ca ma timite la scoala cu vaxul ala de pelerina.

Dar pentru ca Dumnezeu este undeva si ne asculta, cand am ajuns la scoala, se afisasera pe usa scolii rezultatele examenelor de bursa pentru intrarea in liceu.

Se uitau fetele de la Brasov, erau la Liceul Principesa Elena. Erau fete din familie buna, iti dai seama cum erau imbacate. Se uitau la pelerina mea ca la un… M-am dus sa ma uit si eu acolo, sa ma uit cine a reusit la bursa si era una Emilia Barbu prima si a doua era Stela Popescu.

Si toate din jur se uitau cine e asta Stela Popescu care a luat pe locul doi bursa? Aia eram eu. Cand au aflat, nu s-au mai uitat asa urat la mine. Si mi-a trecut si supararea cu pelerina (rade, n.r)”, a povestit actrita.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top