Connect with us
Ce au spus Delia și Gina Matache, după ce au aflat că Oana este însărcinată

Știri

Ce au spus Delia și Gina Matache, după ce au aflat că Oana este însărcinată

Delia este în culmea fericirii. Celebra cântăreață a aflat că sora sa, Oana, este însărcinată pentru a doua oară.

Jurata de la iUmor a făcut primele declarații după ce a aflat că va fi din nou mătușă.

Sora mea devine o mamă eroină. Suntem happy pentru ea şi aşteptăm să vedem cum decurg lucrurile. Ne bucurăm de treaba asta şi eu şi mai mult pentru că am fost foarte aproape pas cu pas. Mama are grijă de copil.”, a mărturisit Delia, conform cancan.ro.

Și Gina Matache, mama Oanei și a Deliei Matache, a făcut dezvăluiri suprinzătoare despre reacția sa în momentul în care mezina a anunțat-o că este însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Contrar tuturor așteptărilor, Gina Matache a mărturisit că nu a fost încântată la aflarea veștii.

„Când am aflat vestea nu am fost foarte încântată pentru că am spus că nu se poate aşa repede. Nu ştiam dacă medical are voie aşa repede.

După aia ne-am mai relaxat, ne-am consultat cu toţii, mai de voie, mai de nevoie. Pe mine m-a anunţat într-un mod aşa cum ar fi fost tristă: „Mami, cred că iarăşi am rămas”…

Gina Matache recunoaște că o sperie diferența mică de vârstă dintre copii.

”Aseară (joi, n.r.) am aflat că este băieţel. Pe mine mă sperie diferenţa mică de vârstă între copii, Oana îmi dă mie curaj… Dar una peste alta, e băiat şi e primul băiat din familie”, a mărturisit ea.

Sora Deliei, Oana, este însărcinată în patru luni cu cel de-al doilea copil. De data aceasta, Oana va aduce pe lume un băiețel.

Ea mai are o fetiță, Jessie, din mariajul cu Răzvan Miheț.

Ce relație are Delia cu tatăl ei?

La începutul acestui an, Ion Matache, s-a întors de pe Muntele Athos acolo unde s-a izolat în urmă cu ani de zile. Acesta a avut probleme de sănătate, a fost internat chiar şi în spital. Se pare că starea lui nu i-a mai permis să se întoarcă şi a rămas în Bucureşti alături de familia sa.

„Tata s-a întors de vreo jumătate de an. E bine, suntem toţi. (…) E o experienţă acolo şi a avut probabil şi o perioadă de readaptare la ce se întâmplă aici. Lucrurile stau diferit totuşi. Îţi dai seama că suntem în etape diferite şi de dezvoltare şi de maturizare şi de tot ce vrei, deşi înţeleg şi ascult, înţeleg şi aşa, e încă cumva nu departe, e…

Am armonia mea, ţine şi de ce îţi impui. Nu mă văd încă aşa. Eu și Răzvan suntem mai pe știință, iar la o masă în familie apar discuții care se bat cap în cap. Dacă unul crede în existența lui Adam și Eva, iar noi în știință, e diferit, nu se leagă. Eu ascult, dar nu pot face mai mult și nu pot să susțin. Încerc să îi spun şi eu de la mine. Apar și discuții constructive.”, a mai spus Delia.

Citește și: Maria Sharapova, însărcinată?! Cine este iubitul rusoaicei FOTO

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top