Connect with us

Știri

Ce i-a spus Petronela Mihalachi colegei sale de apartament cu câteva minute înainte să fie ucisă

Petronela Mihalachi, adolescenta ucisă de Bogdan Ionel cu 30 de lovituri de cuțit, a vorbit la telefon cu colega ei de apartament cu doar câteva minute înainte să moară.

Victima criminalului din Botoșani a mers în pădure cu tânărul de 16 ani pentru o ședință foto.

Între cei doi a început un conflict în momentul în care Petronela i-a jignit acestuia iubita, ceea ce a condus spre incidentul cumplit.

Citește și: Crimă în Botoșani, pe 25 aprilie! O tânără a fost găsită moartă în pădure

Colega de apartament a victimei, Magdalena, a vorbit cu aceasta la telefon chiar înainte să fie ucisă.

Făcea poze cu el. În ultima vreme chiar îi făcea şedinţe gratis. Am vorbit cu ea chiar în acea seară, la 18.30, după ce am ieşit de la şcoală şi am întrebat-o dacă îmi poate aduce cheia de la apartament pentru că nu am cum să intru în casă.

Citește și: Crima din Botoșani: De ce a fost omorâtă tânăra Petronela Mihalachi. Mesajul tulburător al ucigașului

A spus că nu e acasă şi se grăbea. Am întrebat-o unde este şi nu a vrut să îmi spună. Mi-a zis că nu e treaba mea. Am întrebat-o în cât timp vine acasă şi a spus că în 20 de minute. Am mai stat un pic şi, după 8 minute am sunat și nu a mai răspuns. Avea telefonul închis.

Am aşteptat-o o oră cred, apoi am făcut rost de o cheie şi am intrat în apartament. Apoi am vorbit pe un grup şi atunci a apărut ştirea. Că a fost găsită o fată moartă. Ba că avea 15 ani, ba că învăţa la un alt liceu. Apoi am văzut poza şi am cunoscut tricoul ei.

Colega Petronelei a mers la Poliție pentru a afla adevărul despre ea

Ea niciodată nu pleca de acasă. Mergea la şcoală, la pregătiri. Nu ştiu cât vorbea cu acest băiat, dar ştiu că se înţelegeau bine.

Atunci l-am sunat pe prietenul ei. Am fost la poliţie şi mi s-a confirmat că e vorba despre ea.

Mama ei nu a crezut. Până nu a văzut poză cu fata ei moartă, nu a crezut ştirea. Pentru mine a fost un şoc să aflu aşa ceva.

Cu el am învăţat la gimnazială, era retras, era ciudat„, a povestit Magdalena, potrivit Observator.tv.

Se pare că Petronela i-a spus tânărului că prietena lui este grasă şi urâtă, ceea ce l-a enervat la culme pe băiat. Acesta a lovit-o cu zeci de lovituri de cuțit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top