Connect with us
Regele Mihai are cancer si leucemie. Ion Iliescu, Dacian Ciolos si Klaus Iohannis i-au transmis mesaje de sustinere.

Știri

Ce mesaje au transmis Iliescu, Ciolos si Iohannis pentru Regele Mihai

Casa Regala a anuntat ca Regele Mihai sufera de cancer si leucemie, iar starea lui este una destul de grava. Vestea a socat Romania, iar personalitatile din tara noastra au inceput sa ii transmita  mesaje de sustinere.

„Sunt profund ingrijorat de vestile legate de starea de sanatate a Majestatii Sale Regele Mihai I. In aceste momente dificile, ii transmit un gand bun, de optimism si sanatate. Ii doresc sa ii dea Dumnezeu putere, energie si sa-l sprijine cu iubire, asa cum Majestatea Sa a daruit iubire, speranta si a sprijinit poporul sau de-a lungul deceniilor”, a scris Dacian Ciolos pe Facebook.

„Am primit cu ingrijorare vestea deteriorarii starii de sanatate a Majestatii Sale Regelui Mihai. Imi doresc ca Regele sa aiba puterea sa treaca peste aceste momente dificile si imi exprim nadejdea ca Familia Regala va ramane si pe viitor acelasi reper deosebit de speranta si solidaritate. Este important ca, mai ales in aceste clipe grele, sa nu uitam exemplul vrednic de curaj si daruire pus in slujba natiunii de catre Majestatea Sa Regele inca din 1927”, a scris Klaus Iohannis pe Facebook.

Am aflat cu profunda ingrijorare despre problemele de sanatate ale Maiestatii Sale, Regele Mihai, care trece prin momente dificile. Ii urez multa sanatate si puterea de a trece de aceasta cumpana a vietii. Prezenta sa in spatiul public romanesc a fost un exemplu de echilibru, si a contribuit la crearea unui climat de normalitate. Sper sa revina cat mai repede cu putinta la proiectele sale”, se arata pe blogul lui Ion Iliescu.

Citeste si: Regele Mihai are cancer si se retrage din viata publica

Regele Mihai a avut o interventie chirurgicala si se simte slabit, spune Casa Regala. Suveranul are carcinom epidemoid si leucemie cronica si are un tratament complex si solicitant.

„În ultimele saptamani am primit vestea unui serios diagnostic medical…Sunt sigur ca fiica mea Margareta va gasi intelepciunea si forta de a ma reprezenta… Am cerut Consiliului Regal sa-si continuie menirea si sa ofere sfatul sau custodelui Coroanei”, se arata intr-un mesaj al Regelui Mihai.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top