Connect with us
Ce notă a obținut fata Adrianei Iliescu la Evaluarea Națională 2018

Știri

Ce notă a obținut fata Adrianei Iliescu la Evaluarea Națională 2018

Eliza Iliescu a aflat astăzi notele obținute la examenele de săptămâna trecută. Fiica celei mai în vârstă mame din România, a obținut media 6,52 la Evaluarea Națională, după ce a luat o notă bună la proba de Limba și literatura română (8,50). Problema a venit însă la proba de matematica unde Eliza nu a reușit să obțină nota 5.

Eliza s-ar putea să depună contestație în urma acestor note surprinzătoare. Înainte de examene, mama Elizei susținea că fata ei se pregătea intens și abia reușea să doarme și să mănânce. Probabil că emoțiile și-au făcut simțite prezența la probele de la Evaluare, întrucât notele nu sunt tocmai încântătoare.

Eliza Maria Bogdana are 13 ani. Fiica Adrianei Iliescu a terninat clasa a VIII-a și va susține Evaluarea Națională în acest an. Mama ei a fost profesoară de limba română, așa că nu a avut nevoie de meditații pentru această materie. Cele două s-au pregătit acasă, împreună.

Adriana Iliescu a declarat că și-a sprijinit și ajutat fiica cum a putut în toată această perioadă, cu atât mai mult cu cât a fost profesoară de limba și literatura română.

Eliza a fost concepută prin fertilizare in vitro

„Învăţăm împreună. De meditator nici nu se pune problema, nu avem bani să aruncăm pe meditaţii. Ne pregătim acasă, noi două. Eliza este foarte bună la Română, iar la Matematică ne descurcăm. Lucrăm suplimentar.”, a declarat Adriana.

Adriana Iliescu a devenit mamă la 67 de ani, în anul 2005, după ce a apelat la procedurile de înseminare artificială.

Citește și UPDATE Rezultate Evaluare Națională 2018. Ministerul Educației a publicat notele

Astăzi s-au afișat rezultatele la Evaluarea Națională 2018. Unii elevi s-au bucurat pentru că au obținut note de trecere însă pentru alții nu a fost cea mai fericită zi. Mulți dintre elevi nu au reușit să obțină note de trecere la matematică.

Tot astăzi, până la ora 19, sunt așteptate contestațiile pentru toți cei care solicită recorectarea lucrărilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top