Connect with us
Ce nu s-a văzut înainte de ceremonie! ”Ea dirijează, ea organizează, ea vorbește cel mai tare, ea îi spune Simonei...”

Știri

Ce nu s-a văzut la TV înainte de ceremonia Simonei Halep! ”Ea dirijează, ea organizează, ea vorbește cel mai tare, ea îi spune Simonei…”

Ceremonia desfăşurată pe Arena Naţională care a avut-o în prim-plan pe Simona Halep a făcut înconjurul lumii. Presa internaţională a scris despre modul în care liderul mondial a fost întâmpinat pe Arena Naţională, dar şi despre corul de huiduieli pe care a trebuit să-l îndure primarul Gabriela Firea.

Multe se pot spune după ceremonia care a avut loc, dar puțini sunt cei care știu ce s-a întâmplat înaintea ceremoniei. Un live pe facebook ( acum șters de cei care l-au pus) a fost repus de o altă persoană. La descriera filmulețului se află:

Lamuritor filmul realizat de Buchetino în culisele Arenei Naționale, înainte de momentul eveninului. Da, frate, despre “Primarul General al României” e totul. Ea era vedeta evenimentului.

”Ea îi spune Simonei până și cum să…”

Ea dirijează, ea organizează, ea vorbește cel mai tare, ea îi spune Simonei până și cum să pozeze cu copiii afaceriștilor de curte, băgati pe ușa din dos (in cazul de fata Olga Gudynn, mare proprietăreasă de Pipera-Voluntari de grădinițe și școli private unde își duc parveniții urmașii să învețe, pe bani mulți, mai puțin ca la școlile de stat).

PS Sursa film: Buchetino. L-am descarcat de pe pg lor pentru ca am asa un feeling ca va fi sters curand de acolo.

LE: Exact cum banuiam – filmul a fost sters de pe pagina Buchetino! Pentru ca in afara de Simona, tot ce se intampla in camera aia frizeaza grotescul si dezvaluie un mod de actiune specific mafiei pesediste, care porneste de la pile si trafic de influenta (cum se vede si in video) si ajunge la afaceri complexe pe bani de la bugetul de stat.”

Citește și: Ce i-ar fi spus Simona Halep Gabrielei Firea înainte de incidentele de pe Arena Națională

După două finale pierdute la Roland-Garros şi una la Australian Open, Simona a triumfat în cele din urmă în ultimul act al unui turneu de Mare Şlem. Liderul mondial a început slab meciul cu Sloane Stephens, a cedat primul set, dar apoi a revenit şi a împins finala în decisiv. Sportiva nord-americană nu i-a mai putut ţine piept româncei în ultimul set, pe care Halep şi l-a adjudecat cu un categoric 6-1.

1 Comment

1 Comment

  1. Marian

    2018-06-13T14:40:18+03:00 at 14:40

    Alooo,domnilor asa zisi jurnalisti ,spuneti-i prietenului vostru ciolannis sa dea casele inapoi pe care le-a FURAT,pentru ca a nenorocit multe familii ! Sau spune-ne si noua din cand in cand ce mai fac berceanu,videanu,oltean,boc,blaga si multi comunisti asa zisi de dreapta pe care voi ii protejati……….si care s-au retras din politica cu banii furati de la stat,adica de la mine si de la voi.Sunteti penibili,nu reusiti sa pacaliti lumea !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top