Connect with us

Știri

Ce purtam in luna februarie?

Cand vine vorba despre garderoba perfecta pentru luna lui faurar, stim cu totii ca dam de greu. E acea perioada in care (credem noi ca ) nu mai este cazul sa ne refugiem in interioare calduroase din calea troienelor si vrem neaparat sa ne facem aparitia intr-o selectie de haine seducatoare, ideale pentru o plimbare pe bulevardele centrale.

Iata doua piese pe care nu ai cum sa le eviti in acesta perioada a anului: capa si tricotajele.

12626022_10153576669176713_535441267_nff184e0b-084d-4c02-851b-dd333571ea57_seven_hundredCapa este noua piesa vestimentara care, in afara de faptul ca va da un plus de stil tinutelor tale, te va proteja si de vremea inca rece de afara. In plus, este momentul in care va puteti expune superbele manusi, care le tineati ascunse in buzunarele paltonului din cauza gerului iernii.

Si sa va spun un mic secret: este multifunctionala! Poate fi purtata cu o pereche de pantaloni skinny si cizme inalte, dar si cu o rochie tricotata sau un pullover hand-made. Trucul de care te poti folosi pentru ca totul sa arate armonios este acela de a intrebuinta nuante apropiate.

Asa ca, doamnelor si domnisoarelor, nu mai aveti nici o scuza sa nu emanati acea sclipire care va face unica in urmatoarea perioada, iar un lucru este cert: nimeni nu va suferi nici de frig. 🙂

A voastra, Madalina Rogobete
ce purtam iarna aceasta 5Ce purtam in luna februarie1Ce purtam in luna februarie4

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top