Connect with us
Ce s-a întâmplat cu tânăra care a fost filmată de PRO TV în timp ce se droga pe plaja din Mamaia

Știri

Ce s-a întâmplat cu tânăra care a fost filmată de PRO TV în timp ce se droga pe plaja din Mamaia

Un reportaj al PRO TV a devenit viral pe Internet, după ce cameramanul a surprins o tânără care se droga pe plaja de la Mamaia, fix în timpul unui live al televiziunii.

Tinerii s-au distrat din plin de 1 mai, iar unii dintre ei au asenozat distracția cu stupefiante. A fost și cazul tinerei care, neștiind că este filmată, priza pe plaja din Mamaia.

După ce imaginile au devenit virale, cei de la DIICOT s-au autosesizat și o caută acum pe tânăra care a avut neșansa să fie văzută de țara întreagă cum se droga.

Postul de televiziune a reacționat cu un comunicat emis către paginademedia.ro, în care precizează că reportajul a vrut doar să transmită atmosfera de pe litoralul românesc și că este împotriva consumului de droguri.

„În fiecare an de 1 mai, PRO TV aduce în casele românilor atmosfera acestei mini vacanțe cu transmisiuni live din stațiunile de pe litoralul românesc. În cursul zilei de marți, una dintre aceste transmisiuni live a surprins o persoană ale carei gesturi sugerează consumul de substanțe ilegale.

Condamnăm cu tărie consumul de droguri, tocmai de aceea înregistrarea acestui moment nu a fost publicată pe platformele online PRO TV.”

Chiar dacă PRO TV nu a publicat înregistrarea pe platformele sale online, momentul a fost înregistrat de un internaut, iar postarea acestuia s-a viralizat pe Facebook.

Jandarmii au prins mai mulți tineri care se drogau la mare de 1 mai

Patrulele de jandarmi, aflate în misiune pe litoral, au surprins în ultimele 24 de ore turiști care aveau asupra lor substanțe interzise, printre ei și 11 tineri prinși cu droguri de 1 mai în Mamaia și Vama Veche. La vederea militarilor, cei care își confecționau joint-uri, au încercat să fugă.

„În perioada, 30.04-01.05 a.c., jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de menţinere şi asigurare a ordinii şi siguranţei publice în staţiunea Mamaia şi Vama Veche, au surprins unsprezece persoane cu vârste cuprinse între 22-37 ani, care-şi confecţionau ţigarete artificiale (joint-uri).

La vederea militarilor, tinerii au început să se agite şi au schimbat direcţia de mers. Au fost somaţi, s-au oprit şi li s-a făcut controlul corporal sumar”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Române.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top