Connect with us

Știri

Ce se întâmplă cu România? Polițist pedofil, criminală la metrou și militar care își omoară femeia

Tot mai multe cazuri de agresiune extremă șochează România. Numai în ultimele luni vedem cum instituțiile statului își pierd credibilitatea.

Biserica, Armata și Poliția sunt lovite de cazuri care îngrozesc. Un polițist de la rutieră a fost arestat pentru pedofilie și alte agresiuni sexuale, iar un militar și-a ucis partenera aflată la coafor (cazul din Titu, la indigo cu cel de la Perla).

La finalul anului trecut, o femeie cu probleme psihice omora o tânără împingând-o în fața trenului la metrou. Nu mai vorbim de Biserică, unde apar tot mai multe cazuri de preoți pedofili și homosexuali. Ce se întâmplă?

CITESTE SI: CRIMINALA de la metrou spune povestea omorului. Detalii din anchetă

Un medic cunoscut (membru PSD) a murit. Cine era Ghiorghe Talău

Detalii halucinante! Ce a făcut polițistul pedofil în noaptea în care Bogdan Gigină a murit. Care este legătura cu Gabriel Oprea

Un pedofil timișorean, prins în fapt de oamenii legii! Ce voia să le facă la două fetițe de zece ani

Ce a făcut femeia ucisă de militar în ultimele ei clipe! Mărturiile manichiuristei care a văzut totul

„Sunt chestiuni punctuale. Nu vă mirați că anumite comunități iartă astfel de lucruri. Amintiți-vă de femeile din Vaslui care îi iertau pe violatori. Asta e o atitudine bolnavă.

Sunt și polițiști adevărați, care continuă să prindă hoți, să prindă criminali. Sunt și preoți cu har, sunt polițiști care rezolvă dosare, sunt militari care pleacă cu lunile de acasă pentru a-și apăra țara.

Oamenii ăștia sunt niște debili psihic, nu trebuie să generalizăm. Nu testele psihologice sunt de vină pentru ce se întâmplă.

Testele nu sunt infailibile. Ele sunt direcționate către un anume aspect: aptitudini de conducere, de manageriere.

E nevoie de expertizare psihiatrică atunci când psihologul constată că există niște probleme”, a spus criminalistul Dan Antonescu în emisiunea „Adevăruri de viață” de la Antena 3.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top