Connect with us
Ce spune Tudorel Toader despre arestarea Elenei Udrea

Știri

Ce spune Tudorel Toader despre arestarea Elenei Udrea

Tudorel Toader a avut prima reacție după ce Elena Udrea și Alina Bica au fost arestate în Costa Rica.

„Procedura își urmează firescul ei. Să nu facem personajul despre care vorbiți un personaj național. Un ministru al Justiției vorbește despre toți în mod egal ”, a declarat Toader, conform dcnews.ro.

„Pentru mine, nu este un subiect Elena Udrea. Un personaj condamnat e un personaj pentru țară? Este un cetățean care a comis infracțiuni, care a fost dat în urmărire și continuă procesul mai departe.(…) 

Eu nu fac deosebire, ca ministru, indiferent cum o chemă, îl cheamă, e aceeași procedură”, a mai spus ministrul Justiției.

Elena Udrea era cu soțul ei când a fost reținută. Agenți ai Organismului de Investigații Judiciare (OIJ) le-au reținut pe cele două, Elena Udrea și Alina Bica.

Udrea a fost reținută în urmă cu 10 ore, la ora 10 dimineața, în acest moment fiind ora 22:00 în Costa Rica. Alina Bica a fost reținută patru ore mai târziu.

Semanario Universidad scrie că ”ambele femei au fost arestate miercuri, așa cum a cerut justiția română”. Poliția a mai transmis că în ceea ce o privește pe Elena Udrea era o notificare roșie în baza Interpol. La fel și-n cazul Alinei Bica.

Avocatul Elenei Udrea a afirmat, la Antena 3, că el știe unde este copilul: cu mama Elenei Udrea și cu tatăl copilului, acolo unde locuiau.

Udrea, aflată în prezent în Costa Rica, a fost condamnată definitiv la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute”.

Ea a fugit la începutul acestui an în țara din America Centrală, pentru a scăpa de închisoare.

Fosta șefă a DIICOT, Alina Bica, a fost condamnată la 4 ani de închisoare cu executare, în dosarul în care a fost judecată alături de fostul ministru, Adriean Videanu.

În același dosar, Videanu a fost achitat. Decizia judecătorilor este definitivă.

Și aceasta a fugit în Costa Rica pentru a scăpa de închisoare.

3 Comments

3 Comments

  1. Diesel

    2018-10-07T21:15:07+03:00 at 21:15

    Doar 6 ani ? Alooo instantele de judecata, dormiti ? Ce tot dati stiri cu Udrea si copilul ei, sunt sute de mame in situatia ei si nu scrieti nimic despre ele. La puscaria cu ea si cu toti cei care au furat.

  2. vasile

    2018-10-07T15:01:25+03:00 at 15:01

    TUDORELE,SA-TI FIE RUSINE .MACAR TACI SI NU TE MAI LAUDA CU ACTIVITATEA TA RUSINOASA.ACUSICA ZBORI DIN GUVERN.

  3. FLORIN

    2018-10-04T15:58:21+03:00 at 15:58

    NU NE ITERESEAZA CA UDREA SA FACA 6 ANI DE PUSCARIE CAT NE INTERESEAZA SA SE RECUPEREZE TOT PREJUDICIUL !! DACA NU SE RECUPERAZA PREJUDICIUL SA AI MA DEA INCA 30 DE ANI DE PARNAIE !!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top